Elze Roes

Marketeer & Project Lead

Na mijn Master CommerciĆ«le Communicatie wist ik het zeker: ik wil dolgraag werken bij een marketingbureau om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk! In de rol van content marketeer ben ik helemaal op mijn plek. Ik zorg ervoor dat er prikkelende en originele content ontwikkeld wordt die de doelgroep in beweging brengt. Ik vind het een uitdaging om content te ontwikkelen vanuit een bepaalde strategie. Als uit de statistieken vervolgens blijkt dat de beoogde strategie heeft gewerkt, dan geeft dat mij energie! 

Naast mijn werk

Om mijn mindset een beetje creatief te houden, blijf ik graag in beweging. Je vindt mij hardlopend in de Montferlandse bossen, dansend in de sportschool of wandelend in een mooie stad. Ik ben overigens niet alleen maar sportief bezig. Ik lunch graag met vriendinnen in een hippe lunchbar, ben veel bezig met muziek en vind het fijn om onder een dekentje te kruipen op de bank. 

 

Stuur Elze een mailtje
elze.roes@logisz.com

Elze Roes

Waar ik aan meegewerkt heb

Hollarts - Animatie

Aantrekkelijke animatievideo voor presentaties Een animatievideo die je doelgroep raakt

AchterhoekVO - Naamgeving scholen

Twee verschillende positioneringen en communicatiestrategieën Van naamgeving en creatief concept tot introductie en implementatie

Frans Muller Benelux - Collonil Carbon Pro

Groot landelijk bereik en traffic Met een TV-commercial en online advertenties

Maak kennis met mijn directe collega's

Lis Hammink

Lis Hammink Marketeer & Project Lead

Philip Nijland

Philip Nijland Senior Marketing Specialist

Linda Waard

Linda Waard Marketeer & Project Lead

Maak kennis met al mijn collega's