Marloes Klein Zeggelink

Copywriter & Team Lead

Mijn naam is Marloes Klein Zeggelink. Ik ben werkzaam als Copywriter & Team Lead bij LOGISZ. De juiste woorden vinden om jouw boodschap de wereld in te slingeren, daar word ik blij van. Juiste woorden verleiden, prikkelen, boeien en overtuigen. Ze maken een wereld verschil. Geen wollig taalgebruik, maar gewone, levendige mensentaal. Begrijpelijk en ‘to the point’. Omdat dat het prettigst leest. Ik denk graag mee over inhoud en vorm, zodat we jouw doelgroep op de juiste manier bereiken.

Naast mijn werk...

Niet aan het werk? Dan ben ik bovenal moeder van twee geweldige dochters, Nikki & Macy. Een vrije woensdag bestaat vooral uit knutselwerkjes maken, verhaaltjes voorlezen en plastic hamburgers eten - met liefde bereid op het speelgoedfornuisje. Yum, Yum! Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan een dagje shoppen in een bruisende stad (maar online is ook prima), een goed glas wijn drinken met vriendinnen, slenteren over marktjes, losgaan op de Zwarte Cross. Kortom: genieten van het goede leven! Even helemaal niks? Dan kies is voor een avond ‘bingewatchen’ met Tony Chocolonely. Heerlijk!

 

Bel Marloes
+31(0)88 - 78 78 120

Stuur Marloes een mailtje
marloes.kleinzeggelink@logisz.com

Marloes Klein Zeggelink

Waar ik aan meegewerkt heb

Hollarts - Animatie

Aantrekkelijke animatievideo voor presentaties Een animatievideo die je doelgroep raakt

AchterhoekVO - Naamgeving scholen

Twee verschillende positioneringen en communicatiestrategieën Van naamgeving en creatief concept tot introductie en implementatie

Von Gahlen - Logo ontwikkeling

Herpositioneren met zorg De kern van jouw bedrijf in woord en beeld

Maak kennis met mijn directe collega's

Robin Hazeleger

Robin Hazeleger Content Specialist

Ismaël Favier

Ismaël Favier Senior Copywriter

Maak kennis met al mijn collega's