Robin Hazeleger

Content Specialist

Als Content Specialist houd ik mij vooral bezig met het realiseren van scherpe, toegankelijke teksten en levendige content. In het verleden was ik journalistiek verslaggever en inmiddels ben ik al enkele jaren actief in de marketing. Mijn brede interesse komt hierbij goed van pas. Als interviewer en schrijver is het mijn doel om het verhaal achter een persoon of product te vertellen. Het is gaaf om een boodschap te verwoorden op een wijze waar de opdrachtgever zich in herkent en waar de lezer wat mee kan.

Naast mijn werk...

Als ik niet aan de schrijf ben ga ik er graag op uit met mijn vriendin, vrienden of familie. Ik ben gek op, al dan niet zelf gecreëerd, lekker eten en daar hoort ook een fijn drankje bij. Daar staat dan weer tegenover dat ik geregeld ga hardlopen, meestal zonder tegenzin. Tevens kijk ik graag naar topsport en goede films. Lezen is ook een hobby. Mijn boekenkast is een warrige mix van literatuur, thrillers, fantasy plus allerlei non-fictie boeken over Rusland, Cruijff en alles ertussenin. Tot slot maak ik graag slechte woordgrappen en daar ben ik heel content mee. 

Stuur Robin een mailtje
robin.hazeleger@logisz.com

Robin Hazeleger

Waar ik aan meegewerkt heb

Hollarts - Animatie

Aantrekkelijke animatievideo voor presentaties Een animatievideo die je doelgroep raakt

AchterhoekVO - Naamgeving scholen

Twee verschillende positioneringen en communicatiestrategieën Van naamgeving en creatief concept tot introductie en implementatie

Von Gahlen - Logo ontwikkeling

Herpositioneren met zorg De kern van jouw bedrijf in woord en beeld

Maak kennis met mijn directe collega's

Marloes Klein Zeggelink

Marloes Klein Zeggelink Copywriter & Team Lead

Ismaël Favier

Ismaël Favier Senior Copywriter

Maak kennis met al mijn collega's