Sophie Overkamp

Stagiair Designer

Hi, mijn naam is Sophie Overkamp. Ik studeer aan het ROC van Twente en volg de opleiding mediavormgever (niveau 4). In januari ben ik begonnen aan mijn stage bij LOGISZ. Hier wil ik graag mijn creativiteit en doorzettingsvermogen gebruiken om mooie eindproducten neer te zetten. Tijdens mijn stage hoop ik veel te leren op het gebied van design, maar het lijkt me ook erg interessant om meer te ontdekken over andere afdelingen van LOGISZ, zoals marketing of content.

In mijn vrije tijd…

In mijn vrije tijd ben ik erg actief. Ik hou ervan om bijna dagelijks te sporten. Ik vind sporten niet alleen belangrijk voor mijn gezondheid, het is ook een grote hobby van me geworden. Zo ga ik bijvoorbeeld met vrienden naar de sportschool of we maken zelf een uitdagend circuit in de buitenlucht. Verder kan ik er enorm van genieten om in het weekend gezellig wat te drinken met vrienden of familie. En lekker uit eten gaan vind ik eveneens geen probleem! Als de zomer weer is aangebroken, ga ik ook graag naar festivals of mooie vakantiebestemmingen. Toch vind ik het naast al die gezelligheid met iedereen ook fijn om wat tijd voor mezelf te hebben. Relaxed een boek lezen of een goeie serie kijken is voor mij eveneens een goede tijdbesteding. 

Stuur Sophie een mailtje
sophie.overkamp@logisz.com

Sophie Overkamp

Waar ik aan meegewerkt heb

Hollarts - Animatie

Aantrekkelijke animatievideo voor presentaties Een animatievideo die je doelgroep raakt

AchterhoekVO - Naamgeving scholen

Twee verschillende positioneringen en communicatiestrategieën Van naamgeving en creatief concept tot introductie en implementatie

Frans Muller Benelux - Collonil Carbon Pro

Groot landelijk bereik en traffic Met een TV-commercial en online advertenties

Maak kennis met mijn directe collega's

Kevin Favier

Kevin Favier Freelance Creative Consultant

Yoeck Heijmen

Yoeck Heijmen Stagiair Designer

Gertjan Spieker

Gertjan Spieker Producer & Team Lead

Maak kennis met al mijn collega's