Bedrijfsvideo

Breng jouw verhaal tot leven!

Een bedrijfsvideo laten maken is een investering die zich terugverdient. Mits zo’n film goed wordt geproduceerd. Maar wanneer is een bedrijfsvideo ‘goed’? Wij zeggen: als bewegend beeld jouw doelgroep in beweging brengt. En daar is meer voor nodig dan een hightech camera of een geavanceerde drone. Dat vraagt om een club die als compleet en creatief productiehuis opereert.

icon-bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo laten maken?

Gun jouw bedrijf die hoofdrol. Het publiek wacht. Met een pakkend verhaal binden wij jouw doelgroep aan het scherm! Aaand… action!

Waarom een bedrijfsvideo?

Video is een krachtig marketinginstrument. Daarmee vertellen we je vast niks nieuws. De combinatie van bewegend beeld, tekst en geluid spreekt aan, mits het verhaal relevant is voor de doelgroep. Dat lijkt vanzelfsprekend, toch gaan nog veel bedrijfsvideo’s simpelweg óver het bedrijf. Een video gemaakt voor een algemeen publiek spreekt uiteindelijk niemand aan. Daarom bepalen we eerst met jou het doel van de video.

Een krachtig concept

Je wilt in de video laten zien dat je jouw publiek begrijpt. Daarvoor moeten we jouw doelgroep beter leren kennen. Kennen ze jouw bedrijf of organisatie al? Waar hechten ze waarde aan? Welk probleem los jij voor ze op. En welke toon past erbij? Jouw boodschap moet de doelgroep immers wel aanspreken.

Aaand… action!

Jouw authentieke verhaal verwerken we in een origineel script. Vervolgens ontwerpen we een storyboard met oog voor aansprekende beelden en pakkende verhaallijnen. We maken het zo lang als noodzakelijk is; hoe korter het verhaal, des te krachtiger de boodschap. Tevreden? Dan gaat onze ervaren crew op locatie aan de slag met jouw verhaal!

Making-off

We maakten bedrijfsvideo's voor onder andere

Bedrijfsvideo Berdal

'Let's build together'.

Voor onze internationaal actieve klant Berdal maakten wij een Engelstalige bedrijfsvideo. De pay-off van Berdal is: Let’s build together. Die boodschap gaf ons direct een hoofddoel voor de bedrijfsvideo. Zo besloten we om de pay-off letterlijk te gebruiken als uitnodiging aan de kijker van de video. Het resultaat is een video die verschillende, onderscheidende aspecten van Berdal aanstipt, maar toch gefocust toewerkt naar de hoofdboodschap: Let’s build together.  

DE LOGISZ FILMROL

Ontwikkeld voor onze klanten.

Drone certificaat 

Dronebeelden maken een bedrijfsfilm over het algemeen nog net even wat mooier! Wij hebben een ROC-Light vergunning en zijn in het bezit van de juiste papieren, ontheffingen en verzekeringen om veilig en professioneel dronevluchten uit te voeren.

ROC-light

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Een doeltreffende bedrijfsvideo laten maken?

Wij boeien jouw publiek van begin tot eind!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niels. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje