Wij zijn Logisz

Wie ben jij en wat wil je bereiken?

Als fullservicebureau zijn we gespecialiseerd in merkontwikkeling voor B2B, onderwijs en non-profitorganisaties. Met een energiek team van professionals vertalen we onze strategieën en concepten naar resultaatgerichte marketing- en communicatieoplossingen. Op weg naar gezamenlijk succes zijn we meer dan betrokken; we zien jou als onze collega. We gaan voor een langdurige samenwerking, zodat we kennis en begrip van jouw organisatie omzetten in een continue flow van inzichten naar oplossingen en resultaten.

Onze merkwaarden

De belofte van LOGISZ.

Het realiseren van gezamenlijke ambities is wat ons drijft. Succes behalen we door het bundelen van kennis en kunde. Met onze vier merkwaarden creëren we een energieboost die oneindige beweging in organisaties brengt. We noemen dit LOGISZ-power.

Creatief

Wij toveren eindeloos verrassingen

Zoals vooraf afgesproken.

Vooruitstrevend

De nieuwste inzichten en technieken

Die testen we eerst uitgebreid op onszelf.

Verbonden

Wij weten altijd precies wat nodig is

Nadat we goed hebben geluisterd.

Proactief

Morgen pas af?

Wij dachten aan gisteren.

Wij zijn LOGISZ 1

We geven niet wat je vraagt

Maar wel wat je nodig hebt.

LOGISZ is een eigenzinnig en ambitieus bureau. En dat zijn we al sinds 1999. Toen heetten we nog "Logisch Premedia" en boden we naast vormgeving en websitebouw zelfs nog radio- en dj-activiteiten aan...
Uit ons huidige dienstenpakket blijkt dat we onszelf blijven ontwikkelen. Kennis, ondernemerschap en innovatie komen allemaal samen op de LOGISZ campus. Een dynamische omgeving waar we elke dag uitgedaagd worden om uitdagingen om te zetten in verrassende oplossingen. 

Ontdek onze aanpak

Onze professionals staan altijd voor je klaar

Tijdens kantooruren of tegen weekendtoeslag.

Wij zien onszelf als verlengstuk van jouw organisatie. En we zetten al onze disciplines in om jou vooruit te brengen. Onze aanpak heeft als voordeel dat je niet hoeft te investeren in inventaris, kantoorruimte, software, hardware en medewerkers. En je hoeft niet steeds je verhaal opnieuw te vertellen. We begrijpen jouw organisatie en dat werkt wel zo prettig.

Ontmoet ons energieke team

GijsvandenBroek
TessaLankhorst
TimVerbeek
RogierTermaat
MateuszRutkiewicz
MarcelvanUum
RoosmarijnvanDeursen
Peter-van-Putten-1024x1024-RGB
Rens-Manders-1024x1024-RGB
Tessa-Kinkelaar-1024x1024-RGB
Kim-Sprenkeler-1024x10240-RGB
Janneke-Hendriks-1024x1024-RGB
RebekkaLensink
KevinFavier
SandraSmit
Paulien-Migchelbrink
MaartenSchultheiss
MarloesGiesen-Nabbe
LorainSchotpoort
IsmaëlFavier
FrankvanBraak
EdwinVenhorst
BurhanKhuzam
YoeckHeijmen
CoenSeverein
SaskiavanderSalm
SophieFronen
Pieter-JanHelmink
NielsGolstein
NiekGeerdink
SanderNieling
NielsKonings
Wij zijn LOGISZ 2

We zijn fantastisch bezig!

Volgens onafhankelijke derden.

Wij streven naar kwaliteit in alle diensten die we leveren. Maar dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Daarom meten wij onze kennis en ervaring via certificering. Want als anderen beweren dat we het goed kunnen, dan geloof je het eerder. Met erkende partners en programma's creëren we hoogwaardige middelen waarmee we gezamenlijk succes behalen. 

icon-all-in-one

Waar kunnen we jou mee helpen?

Goed luisteren zien wij als de basis van ons vak. We nemen graag de tijd om jou en jouw organisatie te leren kennen. Belangrijk, want zo zien we kansen en mogelijkheden die jou helpen groeien. Enthousiast? Kom langs voor een bakkie of neem contact op per mail of telefoon en vertel ons over jouw ambities.