De LOGISZ aanpak

Werkt voor iedereen.

Ons gezamenlijk succes kent geen einddatum. Daarom werken we vanuit een continue flow. Wanneer het ene doel is bereikt hebben we het volgende alweer in het vizier. Exact daarop is onze oneindige aanpak afgestemd: IMAGINE • CREATE • ACTION. Deze beweging heeft geen einde, maar wel een begin. Daarom kun je ook met een enkel project of gerichte campagne gewoon bij ons terecht.

IMAGINE • CREATE • ACTION

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

LOGISZ aanpak

Maak enorme sprongen

Als je met ons de volgende stap zet.

Als energiek team dragen wij graag bij aan het realiseren van jouw ambities door met elkaar uitdagingen aan te gaan. Dit bereiken we door ideeën, ervaringen, enthousiasme en creativiteit met elkaar te delen. Zo ontstaat een oneindige beweging. Met het continu behalen van gezamenlijk succes.

Haal het maximale eruit

Met minimale inspanning.

We zijn als een schaalbare marketing- en communicatieafdeling. En je schakelt ons in wanneer nodig en hebt hierbij één aanspreekpunt. Plug-and-play noemen we dat. We pakken jouw vraagstuk praktisch en oplossingsgericht aan, zonder dat je hoeft te schakelen tussen verschillende partijen, schijven of lagen. Van strategie en conceptontwikkeling tot contentcreatie en productie. Doordat we continu betrokken zijn, ben je altijd verzekerd van het beste resultaat.

Dat lijkt mij wel wat!

Benieuwd hoe onze aanpak werkt voor jouw organisatie?

Vertel ons jouw uitdaging tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Vul dit formulier in of neem rechtstreeks contact op met Saskia.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Saskia

Zij helpt je graag verder.

Saskia van der Salm

Saskia van der Salm

Manager Sales & Accounts

Stuur Saskia een mailtje