Jouw nieuwe avontuur

Start bij LOGISZ!

Stel je eens voor dat je elke dag vol energie je werkdag start. Dat je een baan hebt die perfect bij je past, in jouw vakgebied. Waar je met een ambitieus team het onmogelijke mogelijk maakt. En gedreven door nieuwsgierigheid werkt aan concreet resultaat. Dát alles vind je bij LOGISZ. 

Vacatures

LOGISZ Art Director

Art Director (32-40 uur) Die buiten kaders en binnen concepten denkt.

Stages

LOGISZ Stage front-end developer

Stagevacature Front-end Developer Wil jij leren hoe je de wensen van de klant vertaalt in optimaal werkende websites en applicaties?

Stagevacature Content & Communicatie

Stagevacature Content & Communicatie Wil jij leren hoe je doelgroepen in beweging brengt met content?

Zo werkt LOGISZ

Ben jij een match?

Zo werkt LOGISZ1

Good vibes only

Werk moet vooral leuk zijn! Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we met frisse en positieve energie. Heb je een goed idee? Gooi ‘m dan vooral in de groep. Je staat er bij LOGISZ niet alleen voor. Samen maken we alles mogelijk!

Geef nooit op

Om het onmogelijke mogelijk te maken is daadkracht en vindingrijkheid nodig. Als linksom niet werkt, dan proberen we het rechtsom. Opgeven komt in ons woordenboek niet voor.

Zo werkt LOGISZ2
Zo werkt LOGISZ3

Aan de slag

Actie in de tent! Daar houden we van. We denken vrij en dat levert verrassend goede ideeën op. Maar met goede ideeën alleen kom je niet verder. We zien kansen, denken in oplossingen en handelen proactief. Alles om onszelf te prikkelen en om onze klanten vooruit te brengen!