Vacature

ACCOUNT EXECUTIVE

(32 - 40 UUR)

Krijg jij energie van het bouwen aan klantrelaties?

LOGISZ is een ambitieus en fullservice marketing- en communicatiebureau. Van strategie en conceptontwikkeling tot contentcreatie en productie: onze dienstverlening is alles omvattend. We gaan altijd voor een langdurige samenwerking met onze klanten, waarin we met elkaar optrekken alsof we collega’s zijn. Omdat ons klantenbestand groeit, hebben wij jou nodig!

Als Account Executive bouw en onderhoud jij relaties met onze klanten. Dit doe je zo goed, dat jouw klanten je bij al hun marketing- en communicatievraagstukken weten te vinden. Met jouw commerciële skills zet jij de wensen, vragen en kansen die zij hebben om naar projecten. Je maakt samen met je collega’s een ureninschatting, zet deze om in offertes en stemt die af met de klant. Pas als jouw klanten tevreden zijn, ben jij dat ook.

Waar hebben we jou voor nodig?

  • Uitbouwen van ons accountteam: Wij willen graag nog meer klanten van dienst zijn. Daarom breiden we uit: samen met je drie directe collega's vorm je team Account. Je krijgt je eigen klantportfolio. 
  • Commercieel inzicht: Jij ziet kansen. Waar kunnen jouw klanten verbeteren op het gebied van marketing en communicatie? Dankzij jouw enthousiasme en overtuigingskracht zet jij deze kansen om tot concrete werkzaamheden voor ons team.
  • Goede relatie met jouw klanten: Je bouwt een nauwe band op met jouw klanten. Door goed te luisteren weet jij altijd wat er speelt. En weten klanten jou te vinden bij kleine en grote marketingcommunicatievraagstukken.
  • Jouw onderbouwde mening: Of het nu gaat over de marketing en communicatie van onze klanten, of de middelen die wij ontwikkelen: we horen graag wat jij ervan vindt.

Wij kijken uit naar de komst van iemand die:

  • Een tandje bijzet om omzetdoelen te behalen.
  • Ervaring heeft op minimaal één van de vakgebieden waarin LOGISZ opereert.
  • Er alles aan doet om maximaal resultaat te behalen voor onze klanten én voor LOGISZ.
  • Snapt dat klanten ook ‘s avonds kunnen bellen.

Nu al enthousiast?

Solliciteer dan direct! Meer weten over LOGISZ? Lees dan snel verder! 👇 

Solliciteer direct

Wie zijn 'wij' eigenlijk?

Als fullservicebureau bieden we alle strategische, creatieve en technische processen gericht op merkontwikkeling  en ondersteuning van klantdoelen. Wij werken met organisaties in de B2B, het onderwijs en non-profit. Ons team van 38 professionals brengt alle disciplines op het gebied van marketing- en communicatie samen.  

De LOGISZ Campus 

Wij werken vanuit onze LOGISZ Campus in Doetinchem. Als je de snelweg afkomt ben je er zo. Dit pand is volledig ingericht op samenwerking, zoals meetings en brainstormsessies. Tussen LOGISZ-teamleden, maar ook met klanten. 

Wij bieden jou:

icon hand box_Tekengebied 1

Hecht team

dat betrokken is bij elkaar

icon_ontwikkeling_Tekengebied 1

Volop uitdaging

en ontwikkelmogelijkheden

icon_salaris_Tekengebied 1

Prima salaris

en vrije dagen om het uit te geven

icon_team_Tekengebied 1

Samenwerking

met professionals uit verschillende vakgebieden

icon_koffie_Tekengebied 1

Hele goede koffie

verse gemberthee en fruit

Icon ui_Tekengebied 1

VrijMiBo

en leuke teamuitjes

Loading animation

Denk jij dat wij bij elkaar passen?

Solliciteer dan direct! 

Wij leren je graag wat beter kennen. Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Overtuig ons van jouw talent, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Upload CV *

Dit is een verplicht veld!

Upload sollicitatiebrief *

Dit is een verplicht veld!

Upload portfolio (optioneel)

Dit is een verplicht veld!

Bedankt

Voor jouw sollicitatie.

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! We gaan aan de slag met jouw sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een kennismaking.

Dit is Pieter-Jan

Hij helpt je graag verder.

Pieter-Jan Helmink

Pieter-Jan Helmink

CEO/Managing Director

Stuur Pieter-Jan een mailtje

Team Account
Ibiza Party
De mooiste merken
Team Account
Ibiza party