Privacy statement

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met LOGISZ B.V., Tramstraat 7, 7001CH, Doetinchem (KVK 09109221). Hierna te noemen: 'LOGISZ'.

Laatst gewijzigd op 16 juni 2018

Wij respecteren jouw privacy en zorgen er dan ook voor dat alle persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en veilig wordt opgeslagen. Hoe wij dit doen, welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij dit inzetten, lees je in dit document.

Als je meer wil weten of vragen hebt over onze privacy policy kun je contact opnemen met Niek Geerdink. Dit kan via Niek.Geerdink@logisz.com of via 088 – 78 78 120.

Wanneer en waarom bewaren wij jouw gegevens?

  • Als je contact met ons opneemt
    Bijvoorbeeld via e-mail of via een contactformulier.
  • Als je een overeenkomst met ons afsluit
    Bijvoorbeeld wanneer je ons opdracht geeft voor het uitvoeren van diensten.
  • Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief
    Dit kun je op diverse plekken op onze website doen.
  • Als je een offerte aanvraagt
    Dit kunt je doen via e-mail en via een offerteformulier.
  • Als je solliciteert
    Dit kunt je o.a. doen via e-mail en een sollicitatieformulier. Wij ontvangen dan jouw Curriculum Vitae en eventueel een portfolio.
  • Als je in dienst treedt bij LOGISZ
    Jouw gegevens worden o.a. bewaard voor de loonadministratie.

Wij bewaren jouw gegevens bij een ‘gerechtvaardigd belang’ (voorbeeld: je neemt contact met ons op en wij willen je zo goed mogelijk helpen of je wilt een offerte van ons ontvangen), vanwege contractuele afspraken of omdat de wet ons dat verplicht. In bovengenoemde gevallen bewaren we jouw gegevens nooit langer dan nodig is of dan de wet vereist.

Delen en/of verkopen van jouw gegevens

Wij delen jouw gegevens enkel met derden als je daar, in het kader van de overeengekomen dienstverlening, toestemming voor hebt gegeven en als dit noodzakelijk is om de dienst uit te kunnen voeren. In geen enkel geval verkopen wij jouw gegevens door aan derden.

Beveiliging van uw gegevens

Wij zorgen ervoor dat alle gegevens die we van jou bewaren zo veilig mogelijk opgeslagen worden en dat de toegang hiertoe beperkt is. Hoe waarborgen wij dit? 

  • Alle medewerkers van LOGISZ die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met uw gegevens.
  • Alle persoonsgegevens zijn opgeslagen in systemen waartoe de toegang beperkt is met een login systeem. Toegang tot deze systemen is beperkt met een rechtensysteem, zodat niet elke medewerker toegang heeft.
  • We versturen persoonsgegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS). Dit kun je zien aan de adresbalk (https) en het hangslotje.
  • Wachtwoorden voor toegang tot systemen zijn gecodeerd opgeslagen, waardoor deze niet leesbaar zijn voor medewerkers die daar geen rechten voor hebben en om te zorgen dat wachtwoorden niet uitlekken.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om te meten hoe je onze website hebt gevonden en op welke manier je onze website gebruikt. Met deze informatie kunnen wij de werking van onze website optimaliseren.

We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten en delen geen persoonsgegevens met Google. Zo anonimiseren we bijvoorbeeld jouw IP adres. Google Analytics plaatst wel enkele cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden maximaal twee jaar bewaard. Google deelt geen data met derden. Meer informatie hierover kunt je lezen in het privacy statement van Google.

Leadinfo

Om het zakelijk gebruik van onze website te meten, gebruiken wij de dienst Leadinfo uit Rotterdam. Deze dienst toont ons bedrijfsnamen en -adressen op basis van IP-adressen van onze bezoekers. Het IP-adres wordt hierbij niet opgenomen.

Nieuwsbrief

Je kunt je via onze website inschrijven voor onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief gebruiken wij om je te informeren over nieuwtjes, onze diensten en acties. Je ontvangt onze nieuwsbrief enkel wanneer je je hier zelf voor hebt ingeschreven.

Uitschrijven kan via de ontvangen nieuwsbrief, onderaan in de disclaimer staat een zogenaamde uitschrijf-link. Wij gebruiken Spotler om nieuwsbrieven te versturen. De gegevens die je hebt ingevuld bij het inschrijven (in ieder geval je e-mailadres) worden in een database van Spotler opgeslagen. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Spotler gesloten. Meer informatie kun je lezen in het privacybeleid van Spotler.

Cookies

Om ervoor te zorgen dat onze website goedt werkt, gebruiken wij en derden (bijvoorbeeld Google, zoals hierboven genoemd) cookies. Een overzicht van alle cookies die gebruikt worden en wat cookies precies zijn, lees je op onze cookies-pagina.

Links naar andere websites

De website van LOGISZ bevat links naar andere websites die buiten het logisz.com-domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. LOGISZ is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden en voor de bescherming van jouw persoonsgegevens en/of privacy op websites van derden.

Gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen

Je hebt het recht om alle persoonsgegevens die we van je bewaren in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met Niek Geerdink. Dit kan via Niek.Geerdink@logisz.com of via 088 – 78 78 120.

Vragen en klachten

Als je naar aanleiding van onze privacy policy vragen heeft of als je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je contact opnemen met Niek Geerdink. Dit kan via Niek.Geerdink@logisz.com of via 088 – 78 78 120.

Daarnaast kun je bij klachten contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.