MANAGED AZURE CLOUD HOSTING 

Jouw website altijd bereikbaar.

Online beschikbaarheid is voor ons en onze klanten van groot belang. De hostingoplossing waarmee wij dit garanderen: Microsoft Azure Cloud. Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) en partner van Microsoft kunnen wij optimaal gebruikmaken van de kracht van Microsoft Azure Cloud. Zo hebben wij alle tools in huis om jouw webserver te onderhouden en beheren. Dit levert jou aanvullende flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid op. Maar bovenal: een webserver die optimaal presteert!

Microsoft Azure

Waarom wij fan zijn van Microsoft Azure

Betrouwbaar

Beschikbaarheid is key. Microsoft heeft diverse datacenters in Noord- en West-Europa met redundantie en veel capaciteit. Dit betekent dat onze klanten kunnen rekenen op een maximale uptime en dat je gegevens verwerkt en opgeslagen worden in een Europees datacenter.

IJzersterk beveiligd

De beveiliging van onze klantgegevens bij Microsoft Azure van het hoogste niveau. Microsoft besteedt jaarlijks ruim 1 miljard dollar aan het beschermen van haar klantgegevens. Dit betekent dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van beveiliging en privacy. Ook kunnen we garanderen dat de klantgegevens op Europees grondgebied blijven staan.

Super schaalbaar

Microsoft Azure biedt een super schaalbare oplossing. Is er meer capaciteit nodig? Dan is dat beschikbaar. Ook op zeer korte termijn: stel je website krijgt onverwacht extreem veel bezoekers door een succesvolle campagne. Via Microsoft Azure vangt jullie website de tijdelijke extra bezoekers op. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en voorkomt dat de website tijdelijk onbereikbaar is.

Microsoft Cloud Solution Provider

Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) kunnen wij helpen met:

Cloud Hosting

Als CSP beheren we jouw algehele cloudomgeving. Wij regelen de domeinsregistratie van jouw webapplicatie, waarbij we optimale veiligheid en beschikbaarheid garanderen. Ook zijn wij jouw vaste aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kunt met vragen. 

Implementatie en Configuratie

Wij helpen je bij het implementeren en configureren van Microsoft-cloudservices, zoals Office 365 en Microsoft Azure.

Migratie

We helpen bij het migreren van bestaande webapplicaties en gegevens naar de Microsoft-cloud omgeving. Zo concentreer jij je op je kernactiviteiten, in plaats van de complexiteit van hardware- en softwarebeheer.

Meer informatie over Microsoft Cloudservices

Of onze Cloud hosting?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Microsoft jouw Cloud naar ongekende hoogten kan tillen.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Frank

Hij helpt je graag verder.

Frank van Braak

Frank van Braak

Senior Developer & Team Lead

Stuur Frank een mailtje