NopCommerce

Een e-commerce platform met onbeperkte mogelijkheden

NopCommerce is een e-commerce platform die het beheer van een online winkel een stuk eenvoudiger maakt. Door onze ruime ervaring met dit platform halen wij het maximale uit jouw webwinkel. Wij ontwikkelen een veilige en professionele nopCommerce webshop die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen.

nopcommerce-cms

Waarom wij fan zijn van nopCommerce

Hét e-commerce platform voor B2B

NopCommerce is het ideale platform voor een B2B webshop. Prijsafspraken zijn makkelijk en op veel manieren in te stellen: voor één productgroep, staffelkortingen of een speciale klantenkorting. Elke week of maand dezelfde standaardorder? Stel herhaalorders eenvoudig in, zodat je klant herhaalorders met één klik snel en makkelijk kan plaatsen. Je kunt elk bedrijfsproces integreren, van verhuurartikelen tot automatisch gegenereerde bestellijsten.

Maatwerk integraties

Werk je met een ERP-systeem of PIM-systeem, zoals AFAS online, Exact online of Compano? Door jouw webshop te koppelen met je interne processen of een centrale database met omschrijvingen, kenmerken en afbeeldingen geniet je van optimale efficiëntie en voorkom je foutgevoelig overtikwerk. Onze developers helpen je graag met zo’n maatwerkintegratie.

Snel, veilig & betrouwbaar

NopCommerce is gebouwd op het ASP.Net core-framework van Microsoft. Als gebruiker ben je daardoor verzekerd van een veilig en betrouwbaar netwerk. De regelmatige updates van nopCommerce zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de laatste mogelijkheden, stabiliteit en bescherming tegen virussen, hacks en DDoS-aanvallen.

NET visual
footer_nopcommerce

Als nopCommerce Silver Partner helpen wij met:

Webshopontwikkeling

Van A tot Z ontwikkelen wij voor jou een complete webshop in nopCommerce. Het systeem is volledig schaalbaar, wat betekent dat je voor zowel kleine als grote webshops bij ons terecht kunt. 

Webshopbeheer

Een goede webshop is continu in ontwikkeling. Wij zorgen dat jouw webshop up-to-date blijft door de content uit te breiden en door technisch te blijven optimaliseren.  

Hosting

Naast de domeinregistratie en het waarborgen van een veilige shopomgeving, garanderen wij een optimale beschikbaarheid. Ook zorgen wij voor de nodige capaciteit.  

Meer informatie over nopCommerce?

Of een demo aanvragen?

Heb jij interesse in een nieuwe nopCommerce webshop? Of kunnen wij jouw huidige nopCommerce webshop optimaliseren? Vraag dan een demo aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje