Umbraco CMS

LOGISZ is Certified Umbraco Silver Partner!

Dus zet onze Umbraco Professionals maar aan het werk. Al ruim 10 jaar werken wij met het open-source content managementsysteem Umbraco. Dat betekent dat wij álle kennis in huis hebben om voor jou het maximale uit Umbraco te halen. Kies je voor een Umbraco website bij LOGISZ, dan mag je rekenen op een flexibele website die veilig, makkelijk en snel te beheren is. 

Umbraco CMS

Waarom wij fan zijn van Umbraco

Makkelijk te beheren

Umbraco is erg gebruiksvriendelijk. Je zet gemakkelijk een pagina in elkaar door met verschillende tekstblokken te slepen. Nadat je een training hebt gehad van een LOGISZ professional, kun je er zó mee aan de slag!  

Alles erop en eraan

Umbraco biedt veel functionaliteiten. Je kunt eenvoudig content aanmaken en bewerken. Maar ook de scheiding tussen content en lay-out, een mediabibliotheek, prullenbak, gepland publiceren, versiebeheer en een zoekfunctie behoren tot de functionaliteiten. 

Veiligheid

Jij wil natuurlijk niet dat jouw website het doelwit is van hackers. Dankzij de onderliggende Microsoft-technologie weet je zeker dat jouw Umbraco website veilig is.  

230807-footer_Umbracor_partner_silver

Als Umbraco Partner kunnen wij helpen met:

Websiteontwikkeling

Van A tot Z ontwikkelen wij voor jou een hele website in Umbraco. Het systeem is volledig schaalbaar, wat betekent dat je voor zowel kleine als voor grote websites bij ons terecht kunt. 

Websitebeheer

Een goede website is continu in ontwikkeling. Wij zorgen dat jouw website up-to-date blijft door de content uit te breiden en door technisch te blijven optimaliseren.  

Hosting

Wij regelen de domeinsregistratie van jouw website, waarbij we optimale veiligheid en beschikbaarheid garanderen. Ook zijn wij jouw vaste aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kunt met vragen. 

Meer informatie over Umbraco

Of een demo aanvragen?

Heb jij interesse in een nieuwe Umbraco website? Of kunnen wij jouw huidige Umbraco website optimaliseren? Vraag dan een demo aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje