DE LOGISZ CAMPUS

Waar ambities en creativiteit elkaar ontmoeten.

Kennis, ondernemerschap en innovatie komen allemaal bij elkaar op de LOGISZ Campus. In een prettige en productieve werksfeer zetten we samen elke uitdaging om in een verrassende oplossing. De naam ‘Campus’ verwijst naar de lichte en open ruimtes in het pand. Net als op een universiteitsterrein stimuleren we hier ontwikkeling, ontmoetingen, creativiteit en het uitwisselen van ideeën. We leggen de lat nu eenmaal graag hoog. 

Buitenkant pand LOGISZ

Optimale werkomstandigheden

De LOGISZ Campus is zo ontworpen dat we optimaal gebruik maken van daglicht. Het duurzame klimaatsysteem zorgt voor voldoende ventilatie, warmte en verkoeling voor aangename werkomstandigheden. De inrichting is volledig gefocust op samenwerking, zoals teamactiviteiten, meetings en brainstormsessies. Tussen LOGISZ-teamleden, maar ook met klanten. We nodigen hen graag uit om in de Campus te komen werken. Voor gezamenlijke projecten, maar ook om hun eigen werkzaamheden te doen.

Professionele foto- en videostudio

De multifunctionele ruimte van 150 m2 zetten we flexibel in. Een deel van de tijd is deze ingericht als studio voor foto- en videoshoots. Met de juiste belichting, professionele opnameapparatuur en mensen van ons eigen AV-team maken we hier hoogwaardige productfoto’s en -video’s. Daarnaast gebruiken we de multifunctionele ruimte voor presentaties of kleinschalige events. Deze ruimte delen we natuurlijk ook graag met onze relaties.

Studio LOGISZ

De LOGISZ Campus

  • Is sinds 7 juni 2022 in gebruik
  • Heeft 950 m2 kantoorruimte gericht op samenwerking
  • Heeft 175 m2 multifunctionele ruimte voor shoots & presentaties
  • Is 11 meter hoog en bestaat uit 3 lagen
  • Heeft een prachtige A-locatie aan de verbindingsweg tussen twee afritten van de A18
  • Biedt 40 parkeerplaatsen voor medewerkers & klanten

Toekomstbestendig gebouwd

De LOGISZ Campus is toekomstbestendig gebouwd. Qua omvang, maar ook met oog voor het milieu. Voor het gezonde en prettige binnenklimaat gebruiken we geen gas, maar volledig elektrische warmtepompen. De zonnepanelen op het dak brengen nagenoeg voldoende energie op voor het complete gebouw. Het lage energieprofiel van de LOGISZ Campus staat in sterk contrast met de hoeveelheid energie die ons team binnenin opwekt!

LOGISZ Campus
LOGISZ campus 4
LOGISZ campus 3
LOGISZ campus 8
LOGISZ Campus room
LOGISZ campus 2
LOGISZ campus 5
LOGISZ campus 7

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de LOGISZ Campus?

Pieter-Jan geeft je graag een rondleiding!

Vul dit formulier in of neem rechtstreeks contact op met Pieter-Jan. Hij helpt je graag verder.

Bedankt voor je interesse. Pieter-Jan neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Pieter-Jan

Hij helpt je graag verder.

Pieter-Jan Helmink

Pieter-Jan Helmink

CEO/Managing Director

Stuur Pieter-Jan een mailtje