De nieuwe LOGISZ Campus

Met oog voor de toekomst.

Om onze positie als vooraanstaand bureau te vergroten blijven we groeien in omvang en expertise. Daarom geven we onze medewerkers én plannen ruimte voor de toekomst in ons hagelnieuwe bedrijfspand aan de Havenstraat 36 in Doetinchem. Een prachtige zichtlocatie aan de kruising Havenstraat/Bedrijvenweg aan de Oude IJssel, met een uitstekende bereikbaarheid. Sinds 7 juni 2022 is de LOGISZ Campus in gebruik. 

Buitenkant pand LOGISZ

Kantoorruimte en zakelijke evenementenlocatie

De 11 meter hoge LOGISZ Campus bestaat uit drie lagen met open, multifunctionele ruimtes. Hierdoor worden ontmoetingen, creativiteit en het uitwisselen van ideeën nog meer gestimuleerd. De inrichting van de 950 m2 grote kantoorruimte is volledig gefocust op samenwerking, zoals teamactiviteiten, meetings en brainstormsessies. Tussen LOGISZ-teamleden, maar ook met klanten. De multifunctionele ruimte van 150 m2 is flexibel ingericht voor kleinschalige events, presentaties of video en fotoshoots. Deze ruimte delen we natuurlijk ook graag met onze relaties.

Facts & figures

  • Duurzaam gebouwd & bijna energieneutraal
  • 950 m2 kantoorruimte voor optimale samenwerking
  • 150 m2 multifunctionele ruimte voor events, shoots & presentaties

Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden?

Kennis, ondernemerschap en innovatie komen allemaal bij elkaar op de LOGISZ Campus. In een prettige en productieve werksfeer zetten we samen elke uitdaging om in een verrassende oplossing. Kom werken in de kantoorruimte, ontmoeten in de multifunctionele ruimte en ontspannen op het dakterras van de LOGISZ Campus.

Dat wil ik ook!

LOGISZ Campus 4
LOGISZ Campus 1
LOGISZ Campus 2
LOGISZ Campus 3
LOGISZ Campus 6
LOGISZ Campus 7
LOGISZ Campus 5

Laag energieprofiel

Het ontwerp, gebruik en bouwproces van de LOGISZ Campus zijn erop gericht om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Zo brengen de zonnepanelen op het dak voldoende energie op voor het complete gebouw. Voor een gezond en prettig binnenklimaat worden geen fossiele brandstoffen, zoals aardgas, maar milieuvriendelijke warmtepompen gebruikt. Het lage energieprofiel van het gebouw staat in sterk contrast met de hoeveelheid energie die ons team binnenin opwekt!

Pieter-Jan Helmink

De LOGISZ Campus bouwden wij samen met

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de LOGISZ Campus?

Pieter-Jan geeft je graag een rondleiding!

Vul dit formulier in of neem rechtstreeks contact op met Pieter-Jan. Hij helpt je graag verder.

Bedankt voor je interesse. Pieter-Jan neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Pieter-Jan

Hij helpt je graag verder.

Pieter-Jan Helmink

Pieter-Jan Helmink

CEO/Managing Director

Stuur Pieter-Jan een mailtje