LOGISZ Campus

Wij bouwen aan onze toekomst.

Om onze positie als vooraanstaand bureau te vergroten, moeten we ons verder ontwikkelen in omvang en expertise. Daarom geven we onze medewerkers én plannen ruimte voor de toekomst en bouwen we een hagelnieuw bedrijfspand aan de Havenstraat in Doetinchem. Een prachtige zichtlocatie (Kruising Havenstraat/Bedrijvenweg aan de Oude IJssel) met een ideale bereikbaarheid. We verwachten dat de LOGISZ Campus eind 2021 klaar is voor gebruik.
Bouwbord

Open karakter

Op de nieuwe locatie wordt een nieuw pand van ruim duizend m2 neergezet. Dat is ruim drie keer zo groot als ons huidige pand! De LOGISZ Campus kent een open karakter, zodat onze multidisciplinaire teams zo goed mogelijk samenwerken. Het ontwerp bevordert de sociale interactie, zowel met elkaar als met onze klanten. Het gebouw wordt daarnaast uitgerust met een zakelijke evenementenlocatie.

Kweekvijver voor talent

We blijven onszelf ontwikkelen en volgen vernieuwing binnen ons vakgebied op de voet. Kennis, ondernemerschap en innovatie komen samen op de LOGISZ campus. Deze locatie biedt volop ruimte om te werken, ontmoeten en ontspannen. Een dynamische omgeving waar we elke dag uitgedaagd worden om out of the box te denken. Een kweekvijver voor talent om elk vraagstuk om te zetten in een verrassende oplossing. 

Facts & Figures

  • Duurzaam ontwerp; aardgasvrij
  • Drie verdiepingen
  • Groot dakterras
  • Zakelijke evenementenlocatie
  • LOGISZ Grandcaf√©
  • Goed bereikbaar; direct aan de A18
Logisz campus
Logisz campus
Logisz campus
Logisz campus

Op de LOGISZ Campus krijgen ook jouw toekomstplannen vorm.

Pieter-Jan Helmink

LOGISZ

De LOGISZ Campus bouwen wij samen met: