CONTENT CREATIE

En social media beheer.

Jouw merk, organisatie of bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Het deel dat authentiek, relevant en onderscheidend is voor de doelgroep, maken wij geschikt voor jouw marketing- en communicatie uitingen. Onze expertise ligt in het leveren van unieke content voor social media, e-mailing, een whitepaper, e-book, persbericht of websitetekst die niet alleen jouw doelgroep aanspreekt, maar ook jouw merk versterkt. Daarnaast ontzorgen we jou door het beheren van jouw social mediakanalen.

Header Content
icon-content

Aansprekende content

Is het ontwikkelen van content die jouw doelgroep aanspreekt een uitdaging? Niet voor ónze copywriters, designers, fotografen en video editors. De verhalen zitten in jouw merk. LOGISZ haalt ze er samen met jou uit.

Maatwerk voor jouw doelgroep

Onze ervaren copywriters, content marketeers en vormgevers werken nauw samen om jouw merkverhaal om te zetten in overtuigende content die specifiek is afgestemd op jouw doelgroep. Of het nu gaat om het plannen van social media posts, het creëren van aantrekkelijke visuele elementen of het schrijven van websiteteksten, wij zorgen voor een goede online aanwezigheid.

Aan de slag met content marketing?

Wat je ook verkoopt of welke dienst je ook aanbiedt, het is altijd relevant voor iemand. Met die geachte in ons achterhoofd gaan wij aan de slag! We stellen altijd 3 belangrijke vragen:

  • Voor wie is dit belangrijk?
  • Waarom is het belangrijk voor deze persoon?
  • Wat betekent het product of dienst voor deze persoon?
Content marketeer
Sweet spot

Jouw unieke invalshoek

We lepelen nooit droog jouw belofte op, dat zou saai en doelloos zijn. De behoeften van jouw doelgroep leggen we over jouw expertise heen. Met andere woorden: met welke problemen kampt jouw doelgroep en hoe los jij ze op? Het raakvlak vormt jouw unieke invalshoek.

Met een goede invalshoek ben je er nog niet. Een verhaal vertellen met spraakmakende content is een vak. Wij maken van jouw bedrijf of organisatie een onuitputtelijke uitgever van content die publiek aantrekt en vasthoudt.

Van Interactie tot Loyaliteit

Onze aanpak omvat de volledige klantreis van jouw doelgroep. We richten ons niet alleen op het aantrekken van nieuwe volgers of klanten, maar ook op het transformeren van interacties in loyaliteit. Door middel van strategische social media content, ben je aanwezig op het ieder moment van de klantreis. Op deze manier bewegen we jouw doelgroep naar de oplossing voor hun vraag, probleem of behoefte.

Contentmanagement of social media uitbesteden?

LOGISZ is een fullservice marketingbureau. Dit betekent dat wij alle marketingmiddelen in huis hebben om jouw bedrijf verder te laten groeien. Onze ervaren experts nemen het dagelijkse contentbeheer over, zodat jij je kunt richten op je kernactiviteiten. Versterk je merk met onze uitgebreide diensten, waaronder ook Video content creatie en design en beeldbewerking.

Social media logo's

Nieuwe klanten voor Wiggers

Dankzij slimme content marketing!  

Stel: je maakt een product dat door een relatief onbekende techniek tot stand komt. Jouw potentiele klanten kennen de techniek niet en zoeken er dus ook niet op. Hoe zorg je er dan voor dat ze toch met jouw producten in aanraking komen? Deze uitdaging geldt voor onze klant Wiggers. Wij gingen deze uitdaging aan met slimme content marketing. Door de techniek als oplossing te presenteren voor veelvoorkomende problemen onder de doelgroep, bereikten we een groot publiek. Dit leverde Wiggers veel offerte-aanvragen op!

Wij creëren content voor onder andere

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Niet content met jouw merkverhaal?

Wij creëren verhalen waar jouw doelgroep op zit te wachten!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Marcel. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Marcel

Hij helpt je graag verder.

Marcel van Uum

Marcel van Uum

Senior Account Executive

Stuur Marcel een mailtje