Content

waar jouw doelgroep op zit te wachten. 

Jouw merk, organisatie of bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Het deel dat authentiek, relevant en onderscheidend is voor de doelgroep, maken wij geschikt voor jouw social media tijdlijn, e-mailing, whitepaper, e-book of persbericht. Onze copywriters en vormgevers vertalen de kansen uit het samen opgestelde marktbewerkingsplan in aansprekende verhalen die het delen waard zijn. 

Header Content
icon-content

Aansprekende content

Is het ontwikkelen van content die jouw doelgroep aanspreekt een uitdaging? Niet voor ónze copywriters, designers, fotografen en video editors. De verhalen zitten in jouw merk. LOGISZ haalt ze er samen met jou uit.

Aan de slag met content marketing?

Wat je ook verkoopt of welke dienst je ook aanbiedt, het is altijd relevant voor iemand. Met die gedachte in ons achterhoofd gaan wij aan de slag! We stellen altijd drie belangrijke vragen:

  • Voor wie is dit belangrijk?
  • Waarom is het belangrijk voor deze persoon?
  • En wat betekent het product of de dienst voor deze persoon?

Jouw unieke invalshoek

We lepelen nooit droog jouw belofte op, dat zou saai en doelloos zijn. De behoeften van jouw doelgroep leggen we over jouw expertise heen. Met andere woorden: met welke problemen kampt jouw doelgroep en hoe los jij deze op? Het raakvlak vormt jouw unieke invalshoek.

Met een goede invalshoek ben je er nog niet. Een verhaal vertellen met spraakmakende content is echt een vak. Wij maken van jouw bedrijf of organisatie een onuitputtelijke uitgever van content die publiek aantrekt en vasthoudt.  

Sweet Spot

Content die jouw doelgroep in beweging brengt

In elke fase van de klantreis zitten kansen. Je wilt er geen één missen. Daarom creëren we relevante informatie per fase. Deze plaatsen we op het juiste moment via het juiste kanaal. Op deze manier bewegen we jouw doelgroep stukje bij beetje door de klantreis, op weg naar de oplossing voor hun vraag, probleem of behoefte. 

Never-ending story

Jouw verhaal is overigens nooit af. Welke content maakt van een prospect een klant en van een klant een ambassadeur? Die transformatie waarborgen we door jouw contentmarketing-mix constant te verfijnen.

Nieuwe klanten voor Wiggers

dankzij slimme content marketing!  

Stel: je maakt een product dat door een relatief onbekende techniek tot stand komt. Jouw potentiele klanten kennen de techniek niet en zoeken er dus ook niet op. Hoe zorg je er dan voor dat ze toch met jouw producten in aanraking komen? Deze uitdaging geldt voor onze klant Wiggers. Wij gingen deze uitdaging aan met slimme content marketing. Door de techniek als oplossing te presenteren voor veelvoorkomende problemen onder de doelgroep, bereikten we een groot publiek. Dit leverde Wiggers veel offerte-aanvragen op!

Wij creëren content voor onder andere

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Niet content met jouw merkverhaal?

Wij creëren verhalen waar jouw doelgroep op zit te wachten!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Eva. Zij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Eva

Zij helpt je graag verder.

Eva van Raaij

Eva van Raaij

Senior Account Executive

Stuur Eva een mailtje