Conversie optimalisatie

Voor maximale omzet.

Ondernemen de bezoekers van jouw website weinig actie? Zorgen ze niet voor de gewenste conversie? Tijd om jouw conversies te optimaliseren! Bij LOGISZ zetten we ‘gewone bezoekers’ om in waardevolle klanten. Dat doen we door het elimineren van alle obstakels die op jouw website te vinden zijn. Zo maken we een websitebezoek voor de klant zo eenvoudig mogelijk. Het gevolg hiervan is dat bezoekers jouw online formulieren invullen, een offerte aanvragen, een aankoop doen in de webshop of contact met je opnemen. Conversie optimalisatie (CRO) is dé sleutel tot succes, en een relevante toevoeging aan je marketing strategie..

Conversie optimalisatie
icon-website

Het maximale uit je websitebezoekers halen?

Heb je genoeg van bezoekers die niet voor conversie zorgen? Dat begrijpen we helemaal. Schakel nu onze hulp in en wij optimaliseren jouw website.

LOGISZ als CRO specialist

Elke klik telt. Met onze bewezen conversie optimalisatiestrategieën verhoog je niet alleen het aantal conversies, maar ook de betrokkenheid van jouw doelgroep. Dit betekent meer leads, meer omzet én een hoger rendement op jouw investeringen. Ook verbeteren we de stand van jouw website of webshop in de Google. Dit doen we bijvoorbeeld aan de hand van SEO. Conversie optimalisatie is een oneindig proces. Door het veranderende consumentengedrag, technologische ontwikkelingen en trends blijven we continu optimaliseren.

Kies je voor LOGISZ als conversie specialist, dan profiteer je van de volgende voordelen:

Conversie optimalisatie

Hierdoor heb jij één aanspreekpunt en bespreek je eenvoudig jouw wensen en behoeften. Ons team staat klaar om jouw marketing te ondersteunen.

 • Oneindig proces

Van analyseren tot ontwerpen tot monitoren. Conversie optimalisatie is een oneindig proces, we blijven continu optimaliseren. We testen de website en passen pagina's aan wanneer dat nodig is. 

 • Gedetailleerde rapportage en analyse

Dankzij onze gedetailleerde rapportages krijgen we inzicht in het gedrag van jouw klanten. Met deze informatie blijven we optimaliseren.

 

Hoe werkt CRO?

Er zijn verschillende strategieën om conversies te optimaliseren. Zo is het belangrijk om data te analyseren en ideeën te testen. Dit kan door middel van Google Analytics. Hiermee leer je het gedrag van de consument goed kennen. Door het nalopen van de customer journey weet je precies waar bezoekers online vastlopen. Door een A/B test komen we er achter welke content het beste bij je websitebezoekers past. Daarnaast is personalisatie van een website ook een goede manier om de conversieratio te laten stijgen. De conversieratio wordt gemeten in Google Analytics.

Dat wil ik!

Deze bedrijven gingen je voor

Conversie optimalisatie Curan

20 keer meer websitebezoekers.

Samen met Curan, specialist in intermitterende katheters, hebben we geïnvesteerd in zoekmachine geoptimaliseerde pagina’s. Want hoe meer relevante bezoekers op je website, hoe meer leads je genereert. Het combineren van hun kennis over de doelgroep met onze kennis van online marketing bleek een succesformule! De maandelijkse bezoekersaantallen schoten met een groei van 1.900% door het dak. En betaalt zich terug in het aantal proefpakketaanvragen.

230810 L2300580 LGSZ Case - Curan - Laptop+iPhone

CRO-checklist

In de CRO-checklist staan vragen die te maken hebben met alle aspecten van een website. Door deze vragen aan jezelf te stellen, kom je erachter welke onderdelen van jouw website optimalisatie nodig hebben:

 • Laden je pagina's snel?
 • Is jouw website vrij van errors?
 • Werken alle knoppen op je pagina's?
 • Heb je nagedacht over de juiste lettertypes en -groottes?
 • Is het menu logisch en overzichtelijk?
 • Is het gebruik van jouw website op mobiele telefoon even eenvoudig als op een pc?
 • Is je website vanaf ieder apparaat toegankelijk?
 • Kun jij als klant deze website snel en gemakkelijk gebruiken?
 • Is de website overtuigend?
 • Zijn er overtuigingsprincipes gebruikt op de website?
 • Is het gemakkelijk om te navigeren naar de pagina die je zoekt?

Kun je al deze vragen nog niet met vol vertrouwen beantwoorden? Dan is het tijd om onze professionals in te schakelen! Of je nu meer producten wilt verkopen, leads wilt genereren of nieuwe werknemers wilt werven, alles is mogelijk! Met onze kennis over marketing staan we voor je klaar.

Dat wil ik!

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Jouw websitebezoekers aanzetten tot actie?

Wij optimaliseren jouw conversie!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niels. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje

FAQ

 • Hoe optimaliseer ik de conversies van mijn webshop?
  Een webshop is een mooi voorbeeld waar conversie plaatsvindt. Je wil tenslotte dat een bezoeker iets bij je koopt. We verhogen de conversieratio door een website gebruiksvriendelijk te maken. Ook doen we een zoekwoordenonderzoek en kijken we naar de online vindbaarheid van je bedrijf. Daarnaast maken we consistente productfoto's die de aandacht van de bezoeker trekt.
 • Wat is conversie optimalisatie?
  Conversie optimalisatie (CRO) is het proces van het verbeteren van een website, app of ander platform om bezoekers te stimuleren tot het uitvoeren van een gewenste actie, zoals het doen van een aankoop, het invullen van een formulier, het aanmelden voor een nieuwsbrief, enzovoort. Het doel is om het percentage bezoekers dat tot deze gewenste actie overgaat te verhogen, wat de conversieratio wordt genoemd.
 • Hoe meet je conversie optimalisatie?
  Conversie optimalisatie meet je door het analyseren van data via Google Analytics. Met deze tool krijg je gedetailleerde inzichten in het gedrag van online bezoekers en kun je hierop inspelen. Daarnaast is het belangrijk om je webpagina's te testen. Dit doe je door meerdere webpagina's te maken. Je kunt dan zien welke pagina het beste presteert. Dit wordt in de marketing ook wel een A/B test genoemd. Zo kom je erachter welke pagina de meeste conversies oplevert.