Fotografie

Met een kritische blik.

Het vertellen van verhalen beperkt zich al lang niet meer tot alleen woorden. Met fotografie kun je laten zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. Foto’s maken jouw bedrijf of organisatie zichtbaar.

Bij LOGISZ spreken we liever over 'doelgericht' dan over 'mooi'. Dit betekent dat we fotografie inzetten om jouw boodschap over te brengen, op weg naar het behalen van jouw doelen.

Dienst fotografie
icon-fotografie

LOGISZ: jouw huisfotograaf

Laat zien waar je voor staat met sprekende beelden. Wij leveren kwalitatieve foto’s van jouw medewerkers, kantooromgeving, werkplaats, project, bedrijfsprocessen, evenement, product en/of dienst. Doordacht en passend in jouw merkverhaal. Waar wacht je nog op? Say Cheese!

Waarom kiezen voor professionele bedrijfsfotografie?

Fotografie is een belangrijk onderdeel van jouw visuele identiteit. Het geeft kracht aan je communicatie, op voorwaarde dat het goed uitgevoerd is natuurlijk. Jouw bedrijfsfotografie moet daarom passen binnen jouw positionering. Wij schieten nooit ‘zomaar’ plaatjes. Ons vaste team fotografen werkt aan de hand van een doordacht plan, zodat we jouw merkidentiteit op de juiste manier verbeelden.

Uit ons fotoboek

Ontwikkeld voor onze klanten.

Fotografie 247TailorSteel Restaurant
Fotografie 247TailorSteel
Fotografie Von Gahlen
Fotografie Von Gahlen Product
Fotografie Panora Lyceum
Fotografie Von Gahlen handen
Fotografie klaslokaal
Fotografie Von Gahlen detail
Fotografie Panora
Fotografie Von Gahlen details
Fotografie Keukenmonteurs
Fotografie Royal Fassin
Fotografie AGEM
Fotografie Berdal
Fotografie Bribus waterkoker
Fotografie De Ploeg
Fotografie Bribus
Fotografie Bribus Robot

Een beeldbank ontwikkelen of uitbreiden? Altijd een goed idee!

Via een efficiënte productie kunnen we een beeldbank ontwikkelen of uitbreiden. Dit is niet alleen kosteneffectief, het helpt je ook om jouw huisstijl in alle uitingen door te trekken. Mocht je bijvoorbeeld een update willen plaatsen op de website, meer willen delen over de mensen en werkzaamheden op social media of bijvoorbeeld een flyer willen ontwikkelen; met een goed gevulde beeldbank is er altijd voldoende eigen materiaal voorhanden.

Panora Lyceum

Niet zomaar plaatjes.

Dat LOGISZ niet zomaar 'plaatjes schiet', bewijst de fotografie voor het Panora Lyceum. Om de beelden goed aan te laten sluiten bij de nieuwe positionering en visuele identiteit, maakten we een doordachte briefing voor de fotograaf. Met als resultaat? Perfecte plaatjes die de gewenste uitstraling helemaal compleet maken. Deze staan nu te schitteren op de website, in flyers, op posters, op social media - en noem maar op!

Wij fotograferen voor onder andere

Fotografen

Onze fotografen

Het fotografennetwerk van LOGISZ bestaat uit professionals die net zo scherp zijn als hun foto’s. Zij weten wat er verwacht wordt en gaan er dan net een stukje overheen. Zo zien we dat graag. Of het nu gaat om werknemersportretten, fabrieksoverzichten, productfoto's of beelden voor websites of publicaties. Jouw fotografie, uitgevoerd door onze professionals, is altijd:

  • Professioneel
  • Verduidelijkend
  • Merkversterkend
  • Aandachttrekkend

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Wil jij krachtige beelden die indruk maken?

Wij regelen jouw fotografie; van concept tot het perfecte plaatje.

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Saskia. Zij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Saskia

Zij helpt je graag verder.

Saskia van der Salm

Saskia van der Salm

Manager Sales & Accounts

Stuur Saskia een mailtje