Huisstijl

Meer dan een kenmerkend logo.

Een huisstijl laten ontwerpen is meer dan even een fris smoelwerk aanmeten voor jouw organisatie. Daarom kijken we eerst naar wat je precies wilt uitstralen. Dit heeft gevolgen voor de visuele stijl, zoals een logo en kleurgebruik, iconen en fotografie. Maar ook voor de manier waarop je communiceert. Jouw visuele identiteit vloeit voort uit je positionering. Doordacht en consequent doorgevoerd in alles. Laat dat maar aan LOGISZ over!   

Huisstijl
icon-huisstijl

Huisstijl laten ontwikkelen?

Wil jij een uitstraling die naadloos aansluit bij jouw DNA? Oftewel: een huisstijl die zit als gegoten, als hulpmiddel om doelen te bereiken? Daar gaan wij voor zorgen!

Waarom een eigen huisstijl?

Een huisstijl is de visuele vertaling van je positionering. Het brengt consistentie in al je uitingen, mits consequent doorgevoerd in álles. Met de juiste uitstraling zorg je ervoor dat er positieve associaties gekoppeld worden aan jouw organisatie.

Hoe beter je visuele identiteit is doordacht, hoe meer het bijdraagt aan een voorkeur voor jouw product of dienst bij jouw doelgroep. We praten bij LOGISZ dan ook niet in termen van mooi of lelijk als we een huisstijl ontwikkelen. Voor ons is het belangrijk dat een huisstijl de juiste associaties oproept. Het moet jouw doelgroep aanspreken en in beweging brengen. 

Een huisstijl van LOGISZ is:

  • Herkenbaar
  • Representatief
  • Doordacht
  • Toekomstbestendig

UIT ONS FOTOBOEK

Ontwikkeld voor onze klanten.

Berdal huisstijl
Bribus huisstijl

Wij ontwikkelden een huisstijl voor onder andere

Agem

Aagje: de typische Agem G.

Voor Agem creëerden we een nieuwe huisstijl. Een frisse huisstijl die aansluit bij de nieuwe positionering, maar geen afbreuk doet aan de herkenbaarheid van Agem. We hebben de kleuren (zwart en groen) uit de vorige huisstijl behouden, maar de beeldelementen vernieuwd. Waarom? Ronde en warme beeldelementen sluiten beter aan bij het vriendelijke en duurzame karakter van Agem. Dit zie je bijvoorbeeld terug in een nieuw lettertype, maar ook in Aagje: de ‘Agem G.’ Dit is een authentieke G die speciaal is vormgegeven met ronde elementen. Inmiddels wordt dit door (potentiële) klanten écht herkend als Agem. Je ziet ‘m overal terug: in het logo, op de website, social media, fotografie, posters en brochures…

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Wil jij een uitstraling die naadloos aansluit bij jouw DNA?

Wij zorgen voor een passende huisstijl!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Marcel. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Marcel

Hij helpt je graag verder.

Marcel van Uum

Marcel van Uum

Senior Account Executive

Stuur Marcel een mailtje