Intranet

Eenvoudig informatie delen.

‘Hey collega! In deze digitale omgeving kun je eenvoudig berichten plaatsen en nieuws lezen. Welkom op ons intranet!’

Wil jij ook een online plek waar je eenvoudig en snel informatie kunt delen? Én wil je de mee betrokken medewerkers? Ga aan de slag met een sociaal intranet, gerealiseerd door LOGISZ! Of je nu een nieuw intranet wilt, of de oude wilt optimaliseren: wij staan voor je klaar!

iphone_IMG_7687
icon-website

Jouw interne communicatie optimaliseren?

Wil jij eenvoudig nieuwe informatie en documenten delen met collega's binnen de organisatie? Een intranet is hét platform dat je nodig hebt. Wij realiseren er een die perfect bij jouw bedrijf past!

Een veelzijdig intranet voor medewerkers

Wanneer je trots bent op een gebeurtenis of project binnen de organisatie wil je dit vast aan alle collega's laten weten. Dit online platform is er de perfecte online plek voor. Een berichtje op de tijdlijn is zo geplaatst. Collega's kunnen reacties plaatsen en een gesprek starten. Met een digitale evenementenkalender zijn collega’s altijd op de hoogte van de gebeurtenissen in de organisatie. Is er een collega jarig of hebben jullie een personeelsuitje? Zet het op het intranet! 


Via de pagina voor medewerkers leer je iedereen kennen en neem je snel persoonlijk contact met elkaar op, dat is prettig voor nieuwe medewerkers. Hier vind je ook het smoelenboek. Belangrijke documenten staan in de kennisbank, waar iedereen toegang toe heeft. We zorgen voor passende functionaliteiten voor iedere organisatie.

bestandsmap icoon
Kennisbank
icoon_mobiele_telefoon
Overal toegankelijk
Icoon_feesttoeter
Evenementen
icoon_kalender
Kalender

Sociaal intranet

Op het sociale intranet komen alle medewerkers online samen. Dit is hét digitale platform waar je medewerkers ondersteunt en verbindt. Inloggen doe je eenvoudig via de browser. Het is voor alle medewerkers mogelijk om content op het intranet te plaatsen. Een sociaal intranet is toegankelijk via mobiele telefoon en pc. Door het snel delen van nieuws en aankondigingen loopt de communicatie ontzettend soepel. Hiermee verminderen we e-mailoverbelasting.

Wij realiseren een gebruiksvriendelijk intranet met een persoonlijke touch. Zo sluit dit interne communicatiemiddel perfect aan op de werkprocessen van een organisatie. Hieronder is te zien hoe ons eigen intranet eruit ziet.

 • Alle informatie op één plek
 • Op verschillende apparaten toegankelijk
 • Digitale tweerichtingscommunicatie
 • Tijdbesparend
 • Versterkt de bedrijfscultuur
 • Eenvoudig inloggen in de web browser
slider intranet 1
slider intranet 3
slider intranet 2

Aan de slag

Iedere organisatie heeft andere wensen wanneer het om een intranet gaat. Wij zijn er om je te ondersteunen en creëren een intranet die perfect bij de doelstellingen van jouw bedrijf past. Of het nu gaat om een groot of klein bedrijf, wij bedenken een aanpak en werken graag aan jouw nieuwe online platform. Samen met jou bepalen we de functionaliteiten die ervoor zorgen dat medewerkers eenvoudig in deze omgeving kunnen samenwerken.

Dat wil ik!

Jouw interne communicatie verbeteren?

Wij optimaliseren jouw intranet.

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niels. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje

FAQ

 • Wat is het verschil tussen een intranet en het internet?
  Waar een internet toegankelijk is voor iedereen, is een intranet alleen toegankelijk voor medewerkers binnen een organisatie. Een intranet kun je beschouwen als een besloten website die alleen gebruikt wordt door personeel. Het digitale platform is er om medewerkers verbonden te houden, hen te informeren en om online informatie te verspreiden. Als medewerker log je eenvoudig via de browser in met een persoonlijk password. Verder zijn er bestanden te vinden met bedrijfsinformatie. 
 • Wat is het verschil tussen een traditioneel en sociaal intranet?
  Op een traditioneel intranet vindt eenrichtingscommunicatie plaats. Medewerkers kunnen zelf geen berichten op de tijdlijn plaatsen, en het platform is vooral informatief. Op het nieuwe sociale intranet is het wel mogelijk om als medewerker van je te laten horen. Dit type wordt vooral gebruikt voor samenwerking tussen collega's. Op een sociaal intranet is de betrokkenheid hoger. Het sociale intranet biedt verschillende voordelen ten opzichte van het traditionele. Het verschil zit vooral in de functionaliteiten.
 • Welke voordelen biedt een intranet voor een bedrijf of organisatie?
  Op dit digitale communicatieplatform kunnen medewerkers eenvoudig inloggen met hun persoonlijke password. Door het toevoegen van het intranet aan je browser ben je snel op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Door de tweerichtingscommunicatie op een intranet blijf je eenvoudig in contact met collega's. Het is de plek om hoogtepunten te plaatsen, waar iedereen ook weer op kan reageren. Ook vind je op het intranet diverse functionaliteiten die de communicatie binnen een bedrijf bevorderen. 
 • Hoe bevordert een intranet de interne communicatie en samenwerking binnen een organisatie?
  Wanneer je veel collega's hebt die regelmatig op een andere locatie of thuis werken, is een intranet een oplossing om met elkaar in contact te blijven. Iedereen logt eenvoudig in op ieder apparaat. Met een persoonlijk password is de interne website, net als het gewone internet, overal te bezoeken. Het intranet is een essentieel onderdeel van de werkomgeving, en kan gebruikt worden voor diverse werkprocessen.