Online adverteren

Groot en gericht bereik.

Online adverteren spreekt eigenlijk voor zich. Je plaatst advertenties op een online platform om bezoekers naar jouw eigen online platform (website) te krijgen. Natuurlijk mik je daarbij op mensen die tot jouw doelgroep behoren. De kunst is om de juiste persoon via het juiste kanaal te bereiken. Maar met 'bereiken' ben je er nog niet...

Online Adverteren
icon-onlineadvertenties

Aan de slag met online adverteren?

Wij denken dat het klikt! Neem via een simpele muisklik contact met ons op voor een succesvolle online advertentiecampagne.

Waarom online adverteren?

Er zijn meerdere manieren om online te adverteren. De bekendste is waarschijnlijk Google Ads, gevolgd door Social Media Advertising via Facebook, Instagram, YouTube en/of Linkedin. Online adverteren is een laagdrempelige manier om jouw doelgroep te bereiken én in beweging te krijgen. Dit kan met tekstadvertenties, maar ook via banners of video’s. Met gerichte (re)targeting bereik je snel resultaat.

Je kunt losse, op zichzelf staande advertentiecampagnes inrichten, maar veel effectiever is het om online advertenties onderdeel te maken van jouw inbound marketingstrategie (of leadgeneratie). Dan werkt online adverteren pas écht als een magneet op jouw doelgroep.

Boost je lead toevoer via online advertenties

Je kunt jouw salesteam natuurlijk 'koud' op pad sturen. Maar je stuurt jouw duurbetaalde saleskrachten veel liever naar mensen die al interesse in jouw product of dienst getoond hebben, oftewel leads. Via leadgeneratie haal je deze potentiële klanten binnen en verzamel je gegevens over deze mensen.

Om deze leadgeneratie een boost te geven is het zinvol om online zichtbaar te zijn op plekken waar jouw doelgroep actief is. Goede (social media-)advertenties helpen hierbij. Wist je dat je dit proces ook volledig kunt automatiseren? Bijvoorbeeld om je leads ‘sales ready’ te maken? Benieuwd hoe? Dat vertelt onze collega Niek je graag in deze korte video.

Groot landelijk bereik

voor Frans Muller Benelux.

"Wij willen een groot landelijk bereik voor ons product Collonil Carbon Pro", was de wens van Frans Muller Benelux. Met zo'n doel is online adverteren natuurlijk onmisbaar! Met prikkelende video-, story- en tekstadvertenties richtten we ons op een relevante doelgroep. Deze advertenties waren écht niet te missen: op Facebook, Instagram, YouTube en Google kwamen ze voorbij. Als de gebruikers eenmaal de website of de social media kanalen hadden bereikt, bleven we hen achtervolgen via re-targeting. Al met al een effectieve strategie die gezorgd heeft voor een online bereik van ruim 1.811.753 personen.

icon-paper-plane

1.811.753

Bereikte personen

icon-paper-plane

14.943.466

Advertentieweergaven

Groot landelijk bereik voor Frans Muller Benelux

Wij ontwikkelen online advertenties voor onder andere

Partners & certificering

Logisz laat als erkend Google Partner jouw Google Ads scoren. Onze Marketeers hebben de certificaten en kunnen je meer vertellen. Daarnaast werken wij met ActiveCampaign, een handige tool waarmee we kort op jouw potentiële klant blijven zitten en ze stapsgewijs warm maken voor jouw product of dienst. Leadinfo zetten we in om jouw website-bezoekers te herkennen, ook zij die geen contact via een formulier hebben opgenomen. Zo kan jouw salesteam direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

icon_activecampaign_color

ActiveCampaign

gecertificeerd

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Jouw doelgroep bereiken met online advertenties?

Wij richten een succesvolle campagne voor jou in!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Marcel. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Marcel

Hij helpt je graag verder.

Marcel van Uum

Marcel van Uum

Senior Account Executive

Stuur Marcel een mailtje