WEL DE LUSTEN, NIET DE LASTEN? 

Wij zijn jouw flexibele marketing- en communicatieafdeling. 

LOGISZ is meer dan een verzameling diensten die je kunt afnemen. Wij zijn het schaalbare verlengstuk van jouw organisatie. Met één aanspreekpunt. Plug-and-play noemen we dat. Zo heb je alle up-to-date marketingkennis en kunde altijd binnen handbereik. 

icon-all-in-one

Wel de lusten, niet de lasten

Wij zijn jouw marketing- en communicatieafdeling, maar dan zonder enorme investeringen in inventaris, kantoorruimte, software, hardware en personeel.

De meerwaarde van op- en afschalen

Afhankelijk van jouw marketing- en communicatievraag stellen we een team van professionals samen. Dat team kunnen we constant op- en afschalen. Stel, je wilt een nieuwe website. Dan bepaal je eerst samen met onze strateeg wat de functies en doelen van de website zijn. Vervolgens gaan onze programmeur, copywriter en designer hiermee aan de slag. Om met jouw website meer traffic te genereren, haken we onze online marketeer aan. Zo heb je altijd de professional die precies past bij de uitdagingen van dat moment.

Wanneer je kiest voor LOGISZ plug-and-play blijven we projecten continu monitoren en optimaliseren. We koppelen regelmatig de resultaten terug en presenteren een overzichtelijk dashboard met de ontwikkelingen van de afgelopen periode. Zo werken we samen gericht aan je doelstellingen en ambities.

De voordelen van plug-and-play op een rijtje: 

Vast budget

Onnodige facturen, daar houden wij niet van. We spreken een vast (jaar)budget af. Gebaseerd op de ambities die we samen gaan realiseren. Heel overzichtelijk, want zo weet je precies wat je in marketing gaat investeren. Je ontvangt van ons budgetrapportages, per maand of kwartaal, net wat jij prettig vindt. En vanzelfsprekend leggen wij volledige verantwoording af over de bestede uren.

Vast aanspreekpunt

Een van onze organisatorische talenten wordt jouw vaste aanspreekpunt. Iemand die jou door en door kent, te allen (kantoor)tijde beschikbaar is en altijd een paar stappen vooruitdenkt. Hierdoor hoef jij niet steeds jouw verhaal opnieuw te vertellen. Een half woord is al genoeg!

38 professionals tot je beschikking

Met 38 professionals onder 1 dak weten we altijd een team samen te stellen dat past bij jouw uitdaging. Van een enkel persoon tot een paar man (of vrouw). Eén team betekent één briefing. Dat bespaart tijd en kosten.

Bewaking van een consistente identiteit

Jouw positionering – of merkkarakter – vormt de basis voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. Wij zorgen voor een consistente uitstraling en identiteit van jouw merk.

Besparing op vaste kosten

Je kunt ons op- of afschalen wanneer dat nodig is. Je beschikt dus over een flexibel inzetbaar team, maar dan zonder enorme investeringen in inventaris, kantoorruimte, software, hardware en personeel.


Plug-and-play oplossingen:

Bribus
Berdal
247TS

De marketing- en communicatieafdeling van Bribus

Plug-and-play in de praktijk.

Je kunt ons eigenlijk wel zien als de flexibele marketing- en communicatieafdeling van Bribus. Zo kennen wij Bribus dóór en dóór. Regelmatig zitten we om tafel om te bespreken wat er speelt. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn zowel in opdracht van Bribus, als proactief vanuit ons. Wat we zoal doen? We vullen de social media tijdlijnen van Bribus, we zorgen voor prikkelende campagnes, we updaten de website, versturen nieuwsbrieven, helpen bij het werven van nieuwe medewerkers en we ontwikkelen een online configurator: Studio B. En dat is slechts een greep uit het werk wat wij doen voor Bribus, want dit valt niet in één alinea te omschrijven…  

Plug-and-play werkt onder andere voor

Wil jij samen met LOGISZ jouw doelen bereiken?

Jouw succes is ons succes.

Vertel ons jouw ambitie(s) tijdens een vrijblijvende kennismaking. Vul dit formulier in of neem rechtstreeks contact op met Niels, hij helpt je graag verder!

Dankjewel voor je interesse! We vertellen je graag meer over onze aanpak en hoe deze jou verder kan helpen bij het bereiken van jouw doelen. Jouw succes is ons succes. Je hoort van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje