Zoekmachine-optimalisatie

Een gerichte zoektocht.

Heb je ons via Google (of een andere zoekmachine) gevonden? Top! Jij wilt toch ook goed vindbaar zijn voor jóuw doelgroep? Schakel de hulp in van onze SEO-specialisten. Zij helpen je om jouw website organisch beter vindbaar te maken. Daarmee bedoel we: zo optimaal mogelijk gebruik maken van ‘gratis’ verkeer naar jouw website. Er zijn tig factoren die jouw ranking bepalen. Maar wat altijd als een paal boven water staat is: zorgen dat jouw prospect vindt wat hij zoekt op jóuw website.

Zoekmachineoptimalisatie
icon-seo

Jouw SEO-ranking een boost geven?

Goed idee. Je mag immers gezien worden. Onze marketeers weten hoe jij SEO technisch scoort. Zet ze aan het werk!

Hoe vindbaar is jouw website?

Heb je jouw bedrijfsnaam weleens gegoogeld? Dikke kans dat je hoog in de resultaten naar voren komt. En doe eens hetzelfde voor het product of de dienst die jij aanbiedt. Je hoopt waarschijnlijk dat je bij de eerste drie zoekresultaten staat. Echter, hoe hoger het zoekvolume, des te meer competitie!

Misschien valt je ranking wel tegen. Heb je geen idee hoe je SEO-technisch scoort? Geen probleem, onze marketeers laten Google weten dat jij er bent!

Weet jij waarop jouw doelgroep zoekt?

We stellen hierboven dat je eens moet googelen op het product of de dienst die jij aanbiedt. Ter illustratie uiteraard. Want is dat wel de term waar jouw doelgroep op zoekt? Of zoeken ze op gerelateerde problemen, vragen of andere thema’s? We starten daarom met een zoekwoordenanalyse. Met voice search in opkomst doen we dat ook op longtail zoekopdrachten.

We checken daarnaast de website op technisch gebied. Ook denken we goed na over belangrijke ranking factoren, zoals het verlagen van je bouncepercentage en het verhogen van de ‘time on site’. Sorry voor ons taalgebruik. 😉

Waarom je vindbaarheid verhogen?

  • Verbetert de concurrentiepositie
  • Maakt jouw bedrijf zichtbaar
  • Trekt interessante leads aan
  • Geeft jouw bedrijf autoriteit
Diensten Zoekmachineoptimalisatie

Maatwerk optimalisatie

Gewapend met de analyses maken we een optimalisatieslag voor de webpagina’s. Belangrijke technische aspecten hierin: de laadsnelheid en de mobielvriendelijkheid van de pagina’s. Maar ook een duidelijke navigatiestructuur, aantrekkelijke titels, meta beschrijvingen en een alt-tag voor de afbeeldingen.

Natuurlijke content als solide basis

Nu komt ’t erop aan. We schrijven content die op een natuurlijke manier (spreektaal) antwoord geeft op de zoekintentie van jouw websitebezoeker. Niemand wil namelijk zoekmachine-teksten lezen. Daarbij: jouw content heeft een doel, zorgen voor conversie.

SEO-optimalisatie: een continu proces

We blijven jouw Google-positie meten. Welke content scoort goed, wat kan beter, wat missen we nog? Zo is zoekmachineoptimalisatie een continu proces.

Flinke stijging website bezoekers vanuit Google

Curan Catheters

De wens van Curan Catethers was om meer naamsbekendheid en meer relevante websitebezoekers te realiseren. Maar hoe bereik je de – toch wel anonieme – doelgroep van katheters? En hoe zorg je ervoor dat Curan bij de doelgroep hoog in Google verschijnt? Op basis van een uitgebreid zoekwoordonderzoek richtten wij de website in. Hierdoor steeg Curan aanzienlijk in Google. Het aantal websitebezoekers vanuit Google nam zelfs toe met 1547% (!). En niet alleen in Nederland ging het goed ook in Italië worden de ‘Cateteri’ van Curan goed bekeken. 😉

Curan website

Wij optimaliseerden de vindbaarheid voor onder andere

Ahrefs

Een SEO-tool waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Ahrefs is een tool die ons helpt om jou hoger te ranken dan je concurrent. Ahrefs verschaft ons namelijk enorm veel inzicht. Van de zoektermen waar je op gevonden wordt tot aan welke partijen jouw zoekwoord gebruiken op hun website. Daar gaat ons online marketing hart een stuk sneller van kloppen kunnen we je wel vertellen!

Ahrefs-Logo-Color-Blue

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Jouw SEO-ranking een boost geven?

Wij laten Google weten dat jij er ook nog bent!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Marcel. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Marcel

Hij helpt je graag verder.

Marcel van Uum

Marcel van Uum

Senior Account Executive

Stuur Marcel een mailtje