6 marketingtips

Voor de rustige zomerperiode.

De zomerperiode staat voor de deur. Tijd om orde op zaken te stellen en aandacht te geven aan dat waar je tijdens de gemiddelde werkweek niet aan toe komt. En als jij deze periode optimaal benut, dan heb je daar de rest van het jaar profijt van. Wij helpen je op weg met 6 eenvoudige tips.

 
Marketingtips voor de zomerperiode

1. Schoon de contactenlijst voor je mailings op

Scoll eens rustig door je contactenlijst heen. Mis je nog relaties of klanten, nodig dan uit om ze in te schrijven. En wie niet (meer) relevant is kan eruit. Zo behaal jij ook de aankomende periode optimaal resultaat met je mailings.

2. Noteer de hoogtepunten voor de rest van 2024

Jubilea, productlanceringen, beurzen, personeelsuitjes: allemaal mooie momenten om te delen op social media en in je mailings. En vaak weet je ruim van tevoren dat het eraan komt. Zet die data dus alvast op een rijtje. Zo start jij de tweede helft van het jaar met een goed gevulde contentkalender.

6 marketinggtips voor de zomer

3. Beoordeel of je website nog up-to-date is

Zowel zoekmachines als websitebezoekers worden blij van een website die up-to-date is. Lees hem door op de inhoud, check of linkjes werken en bekijk of agenda’s en teampagina’s nog steeds kloppen.

4. Versterk relaties door ze een bezoekje te brengen

Er zijn vast een aantal klanten die in of rondom de zomerperiode doorwerken. Net als jij hebben zij nu ook wat meer tijd. Een mooie gelegenheid om eens langs te gaan voor een kopje koffie.

5. Bedank je medewerkers die deze zomer doorwerken

Werken jullie deze zomer door? Zorg er dan voor dat je medewerkers die dit mogelijk maken zich gewaardeerd voelen. Regel spontaan een ijscokar, maak van de Vrijmibo een barbecue, of denk eens aan een zomerbonus.

6. Geef je nieuwe frisse ideeën aan ons door

De rust van de zomerperiode geeft ruimte voor nieuwe marketing ideeën en doelstellingen. Wij werken de hele zomerperiode voor jou door, dus kom maar op!