Laat jouw bedrijfspagina groeien!

Nodig je connecties uit.

Sinds kort heeft LinkedIn weer een aantal nieuwe features. Een daarvan is dat LinkedIn-gebruikers vanaf nu zelf hun connecties kunnen uitnodigen om bedrijfspagina's te volgen. Hiervoor hoef je geen beheerder meer te zijn. Zo kunnen alle medewerkers binnen jouw bedrijf nu helpen om de bedrijfspagina te laten groeien.

Laat jouw bedrijfspagina groeien

Maak samen een groeiplan

Vraag je collega’s om hun connecties uit te nodigen om de bedrijfspagina te laten groeien. Met een groeiplan kun je de zichtbaarheid van het bedrijf op LinkedIn gericht verbeteren en de doelgroep effectiever bereiken. Het plan biedt een duidelijke richting en stelt prioriteiten, wat de kans op succes vergroot. Stel een target en nodig connecties uit die interesse zullen hebben in de LinkedIn-bedrijfspagina. Doe dit consequent. Kijk regelmatig, bijvoorbeeld om de paar maanden, of connecties de pagina zijn gaan volgen. Zo houd je een vinger aan de pols.

Maak daarnaast een connectie met de 2e en 3e graads volgers van de bedrijfspagina. De kans is groot dat zij interesse hebben om de pagina te volgen.

LinkedIn

Waarom LinkedIn gebruiken als bedrijf?

LinkedIn is een krachtig sociaal netwerk dat zich richt op professionele relaties en zakelijke interacties. Het is een ideaal platform om relaties op te bouwen met andere professionals in de branche en het netwerk uit te breiden. Als je regelmatig updates plaatst over je producten, diensten en prestaties, vergroot bovendien de zichtbaarheid van je merk. Dit kan leiden tot meer bekendheid en erkenning. Daarnaast is LinkedIn een geschikt platform om vacatures te plaatsen en te zoeken naar potentiële kandidaten.