Logisch Premedia wordt Logisz

Een nieuwe naam...

Vanaf heden gaat Logisch Premedia verder als Logisz. In 13 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een eigenzinnig bureau dat meegaat met de tijd en in vele opzichten voorop loopt. Om onze krachten aan de wereld duidelijk te maken, stappen we een nieuw tijdperk binnen. Met een naam die logisch klinkt, maar net even anders is. Vernieuwend, maar geen radicale breuk met het verleden. Eigen en toch origineel.

 

Fullservice interactief Marketing-Reclamebureau

We zijn een fullservice, interactief marketing-reclamebureau dat alles onder één dak bundelt: strategie, creatie, een knap stukje organisatietalent én de allermodernste techniek. Deze onmisbare combinatie maakt ons uniek, anders. We werken vanuit een basisprincipe: logisch denken, anders kijken. Om voor iedere klant een efficiënte oplossing te kunnen bieden op hun communicatievraagstuk. Een logische oplossing met een zekere kwinkslag. Een tikje anders dus, zodat ’ie opvalt in de markt.

Een nieuwe naam vraagt om een nieuwe huisstijl en daarmee een volledig gerestylede website. Op deze website leest u wat we bedoelen met communicatie in ons nieuwe tijdperk. Logisz anders!

 
logisz_pre-tijdperk

Ga terug