LOGISZ Campus

Wij bouwen aan onze toekomst!

Logisz blijft groeien. Het afgelopen jaar hebben wij maar liefst vijf nieuwe collega’s aan ons team toegevoegd. Om onze medewerkers én onze plannen voor de toekomst genoeg ruimte te geven, bouwen we een hagelnieuw bedrijfspand aan de Havenstraat in Doetinchem. Een prachtige zichtlocatie (Kruising Havenstraat/Bedrijvenweg aan de Oude IJssel) met een ideale bereikbaarheid. In het najaar van 2020 openen wij de deuren van de Logisz Campus.

Bouwbord

Ontwerp met open karakter

De ontwikkelingen rondom onze nieuwbouw zijn in volle gang. Het ontwerp is inmiddels in vergevorderd stadium en de eerste art impressions kunnen wij met je delen! Op de nieuwe locatie wordt een geheel nieuw pand ter grootte van ruim 1.000 m2 vloeroppervlakte neergezet. De Logisz Campus kent een open karakter, zodat onze multidisciplinaire teams zo goed mogelijk kunnen samenwerken. Een ontwerp dat de sociale interactie bevordert. Het gebouw wordt daarnaast uitgerust met een zakelijke evenementenlocatie.

State-of-the-Art Campus

De Logisz Campus zal uit drie verdiepingen bestaan. Op de begane grond bevindt zich de entree en receptie, enkele werkplekken en ons eigen ‘Logisz-café’; een prachtige ruimte waar we met elkaar informeel kunnen lunchen. De eerste verdieping wordt het kloppende hart van Logisz, een innovatieve ‘werkplaats’ met verschillende werkplekken, informele zitjes en state-of-the-art spreek- en vergaderruimtes. Volop ruimte en moderne gemakken om met elkaar mooie producties te kunnen maken. Denk daarbij aan praktische faciliteiten voor fotografie, video en animatie. Maar ook inspirerende ruimtes ten behoeve van strategische sessies. Op de tweede verdieping bevinden zich wederom werkplekken, de administratie en een prachtig dakterras. Met andere woorden; met deze ‘Sky-High-locatie’ zitten we met onze VrijMiBo wel goed.

Van start

In het voorjaar hopen wij de heipalen te drukken, om vervolgens in het najaar van 2020 de deuren te openen. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen, dus hou onze socialmedia-kanalen goed in de gaten. We hebben er zin in!

LOGISZ Campus

Ga terug