LOGISZ neemt Reelmedia over

Een creatief productiehuis

Goed nieuws in deze turbulente tijden: LOGISZ neemt het Zutphense Reelmedia over, een creatief productiehuis voor video’s en animaties. De overname is in lijn met de toekomstambities van beide partijen, waarbij oprichter van Reelmedia, Gertjan Spieker, de ruimte krijgt om een volledig videoproductiehuis op te tuigen binnen LOGISZ. Daarmee zijn we klaar om in de toekomst nóg meer het verschil te maken in videocommunicatie voor onze klanten.

  

Doorgroeien ondanks Corona

Ondanks de coronacrisis houden we vast aan onze groeistrategie. En daar horen natuurlijk de juiste vakspecialisten bij. Gertjan is met zijn bedrijf Reelmedia zo’n echte vakspecialist. Om die reden klopten we voor videoproducties dan ook altijd bij Reelmedia aan voor samenwerkingen. Op het gebied van video is Gertjan subliem en biedt hij het kwaliteitsniveau dat wij onze klanten willen bieden. Bovendien zetten we video’s en animaties steeds vaker worden in als communicatiemiddelen voor onze klanten. Als het gaat om content marketing, dan is video gewoon onmisbaar!

Producties van hoger niveau

Gertjan, die zes jaar als zelfstandige met Reelmedia aan de weg timmerde, kijkt positief naar de toekomst. Bij LOGISZ kan hij zich weer volledig focussen op het creatieve aspect dat komt kijken bij het maken van films en animaties.  Dit is wat Gertjan het allerliefste doet! Bovendien is de marketingkennis van zijn collega’s bij LOGISZ een mooie toevoeging en krijgt hij alle ruimte om te investeren in de nieuwste materialen. Hierdoor kunnen klanten die producties bij ons afnemen ook écht het verschil gaan maken!

Mooi toekomstperspectief

In dat gezamenlijke toekomstbeeld hebben LOGISZ en Reelmedia elkaar gevonden. We zijn erg verheugd met deze overname, juist in deze rare tijden. Het biedt een mooi toekomstperspectief voor LOGISZ én voor de fantastische bedrijven in onze portefeuille. We kunnen niet wachten om nog veel meer creatieve videoproducties neer te zetten.

Benieuwd naar het werk van Reelmedia? Bekijk hier de showreel!

LOGISZ neemt Reelmedia over

Benieuwd naar het werk van Reelmedia?

Bekijk hiernaast de Showreel!