LOGISZ steunt muzikaal initiatief DjazzVibes

3-daags festival

Op 19, 20 en 21 mei vindt het driedaagse festival DjazzVibes plaats in Doetinchem. Gave acts zoals Trijntje Oosterhuis, Sven Hammond en Berget Lewis zullen het podium betreden. DjazzVibes verbindt zich deze editie aan War Child.

 

DjazzVibes

Het festival staat in het teken van verbinding, verrassende cross overs en verschillende muziekstijlen. Het gaat om de ‘vibes’ die muziek bij mensen teweeg brengt. Jonge en oudere muzikanten, lokaal, nationaal en internationaal talent, van jazz tot soul tot gospel tot dance, het gaat elkaar allemaal vinden tijdens dit festival.

Een weekend vol muzikaliteit

Op vrijdag 19 mei start het festival met masterclasses van professionals uit het muzikale vak in de Gruitpoort, een walking dinner met onder andere Trijntje Oosterhuis en een gave afterparty bij Gringo’s. Zaterdag 20 mei zijn de straten in het centrum van Doetinchem omgetoverd tot Bourbon Street. Er is de hele dag door muziek in de straat met een grote diversiteit aan muziekstijlen. O.a. Cool Dawn, Tristan en Sven Hammond vullen de straat muzikaal in. Op zondag 21 mei kun je genieten van een heerlijke brunch in Bourbon Street en ’s middags geeft Zo! Gospel Choir een concert.

Swing mee!

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u meer informatie over DjazzVibes? Kijk dan op www.djazzvibes.nl.

DjazzVibes

Partners van DjazzVibes

LOGISZ steunt dit prachtige initiatief en is daarom samen met onder andere de volgende organisaties partner van DjazzVibes:

Ga terug