SHORT VIDEO IS POPULAIR

En dit zijn de voordelen voor jou.

De aandachtsspanne van jouw doelgroep is steeds korter. Nieuwe media die hierop inspelen winnen nog steeds terrein. Het is daarom belangrijker dan ooit om mee te gaan met de trends van dit moment. Eén daarvan is de groei van online video, vooral in de vorm van korte video’s. Dit zijn 3 redenen waarom short video’s zo populair zijn.

Gemakkelijk te consumeren

Short video’s zijn gemakkelijk te consumeren, zelfs voor mensen met een drukke levensstijl. Ze zijn snel, boeiend, effectief en vragen maar enkele seconden van de aandacht van de kijker. Mensen willen niet langer lange teksten lezen of langdradige video’s bekijken. Ze willen direct tot de kern komen. En dat is precies wat short video’s bieden. 

Blijvende indruk achterlaten

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en video voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Short video's helpen bedrijven om hun boodschap krachtig over te brengen. Er zijn talloze manieren om je boodschap op een boeiende en creatieve manier te vertellen. Maak gebruik van creatieve beelden, grafische effecten, tekst en muziek om een blijvende indruk achterlaten. 

Verbinding met de doelgroep

Een van de krachtigste aspecten van short video's is het vermogen om een authentieke verbinding te creëren met de doelgroep. Door het delen van behind-the-scenes beelden, testimonials van klanten of grappige momenten uit het dagelijks leven van je bedrijf, geef je een menselijk gezicht aan je merk. En bouw je een gevoel van vertrouwen op bij je doelgroep. De basis voor verbinding.

Wil jij ook short video inzetten?

Neem contact met ons op