Wij zijn Umbraco Silver Partner

En daar profiteer jij van.

Goede websites realiseren kan niet zonder goede partners. Al jaren zijn wij daarom partner van Umbraco: een gebruiksvriendelijk CMS-systeem waar wij een groot deel van onze websites op bouwen. Sinds augustus 2023 is deze samenwerking uitgebreid en zijn wij Silver Partner van Umbraco. Dat biedt ons en onze klanten de nodige voordelen.

Het Silver Partnerschap samengevat

Als Silver Partner hebben we toegang tot waardevolle opleidingsmogelijkheden voor ons development-team. Hierdoor is hun kennis altijd up-to-date. Daarnaast hebben we als eerste inzicht in nieuwste features. Zo lopen onze klanten altijd voorop en profiteren zij van de nieuwste functies en innovaties. En onze developers kunnen altijd terugvallen op support vanuit Umbraco: zo tackelen zij elke technische uitdaging.

Silver_Horizontal_Partner_Badge_Black
Umbraco CMS

De voordelen voor jou

Met Umbraco ontwikkelen wij de beste websites voor jou als klant. 

  • We kunnen technische maatwerk oplossingen maken die perfect passen bij de specifieke wensen en eisen van jou als klant. Denk aan maatwerkmodules die het huidige assortiment tonen en altijd de meest relevante collega’s bij artikelen.
  • Dankzij regelmatige updates en beveiligingspatches is Umbraco een betrouwbare en veilige omgeving voor jouw digitale content. 
  • Zonder tussenkomst van ontwikkelaars maken onze online marketeers geoptimaliseerde pagina's. Dit bespaart jou tijd en kosten bij dagelijkse contentbeheertaken.
  • Is jouw Nederlandstalige website klaar, dan is de meertalige variant snel gereed.
  • Dankzij de schaalbaarheid ontwikkelen wij voor alle klanten een geschikte website: van kleine organisaties tot bedrijven die duizenden bezoekers per uur ontvangen. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Meer over Umbraco

Persoonlijke content met uMarketingSuite 

In combinatie met Umbraco zetten we uMarketingSuite in om relevante content te tonen aan verschillende bezoekersgroepen, gebaseerd op gedrag en locatie. We analyseren het bezoekersgedrag om voortdurend te verbeteren. Op die manier realiseren we nog meer bestellingen, contactaanvragen of andere leads voor onze klanten.

Zo ontwikkelen wij continu door om de online aanwezigheid van onze klanten naar het hoogste niveau te brengen.

Wil jij ook een website die voldoet aan al jouw wensen en eisen?

Met Umbraco kunnen wij alles maken!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niek. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niek

Hij helpt je graag verder.

Niek Geerdink

Niek Geerdink

Manager Operations & Quality

Stuur Niek een mailtje