Vanuit het mooiste pand van Doetinchem

Maken we jouw ambities waar.

Na bijna 18 jaar hebben we de Tramstraat verruild voor de Havenstraat. Vanaf deze maand werken we vanuit de LOGISZ Campus, een gloednieuw pand aan de kruising Havenstraat/Bedrijvenweg.  Later dit jaar volgt de officiële opening.  

Kantoorruimte en zakelijke evenementenlocatie

De LOGISZ Campus is 11 meter hoog en bestaat uit drie lagen. Het 950 m2 grote kantoorgedeelte is ingericht voor een optimale samenwerking. De open, lichte ruimtes stimuleren ontmoetingen, creativiteit en het uitwisselen van ideeën. Tussen LOGISZ-teamleden, maar ook met leveranciers en klanten. De multifunctionele ruimte van 150 m2 is flexibel ingericht voor kleinschalige events, presentaties of video en fotoshoots. 

Nieuw adres
entree

Wat verandert er?

Voor jou als klant of leverancier verandert er niet zoveel. We maken nog steeds jouw doelen en ambities waar, maar dan vanaf een nieuwe locatie:
                                                                                                                                      
LOGISZ B.V.                                                                         
Havenstraat 36                                                                
7005 AG Doetinchem

Je kunt ons hier bereiken via het vertrouwde telefoonnummer: +31(0)88 - 78 78 120.

Meer ambities waarmaken met minder energie

De LOGISZ Campus geeft onze medewerkers én plannen ruimte voor de toekomst. Deze duurzaamheid wordt ook weerspiegeld in het lage energieprofiel van het pand. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op voor het hele gebouw. Voor een gezond en prettig binnenklimaat gebruiken we geen fossiele brandstoffen, maar milieuvriendelijke warmtepompen.

vergaderruimte 01 blue

Kennis en innovatie komen bij elkaar op de LOGISZ Campus

Op de LOGISZ Campus zetten we In een prettige en productieve werksfeer elke uitdaging om in een verrassende oplossing. Kom werken in de kantoorruimte, ontmoeten in de multifunctionele ruimte en ontspannen op het dakterras.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Ja, dat wil ik!

01 punt