Winterwarm wint TU Innovatieprijs 2023

En daar werkten wij aan mee.

Goed nieuws! Onze klant Winterwarm Heating Solutions heeft de Technische Unie Innovatieprijs van 2023 gewonnen. De Qwikshift Hybrid Heater maakte niet alleen indruk met zijn efficiëntie, maar ook met zijn herkenbare identiteit. We zijn trots op onze bijdrage aan de lancering van dit product.

Winterwarm wint TU Innovatieprijs 2023

Technische Unie Innovatieprijs

De TU Innovatieprijs is dé publieksprijs voor de installatiesector. Installateurs en experts uit het werkveld konden stemmen op de beste innovatie van 2023. Er werd massaal gestemd op de elf deelnemers. Uiteindelijk ging de hybride luchtverwarmer van Winterwarm er met deze mooie prijs vandoor. Deze prijs werd uitgereikt op 14 december 2023.

TU Innovatieprijs 2023

Qwikshift Hybrid Heater

De Qwikshift Hybrid Heater is dé nieuwste oplossing voor duurzaam en energiezuinig verwarmen en koelen in verschillende bedrijfshallen. Met deze innovatieve oplossing kun je tot wel 60% per jaar besparen op energiekosten, terwijl de hybride luchtverwarmer naadloos aansluit op bestaande leidingen.

Een herkenbare visuele identiteit

Voor de productlancering van deze hybride luchtverwarmer ontwikkelden we diverse visuele middelen en de productnaam: Qwikshift. Benieuwd hoe de naam en visuele identiteit tot stand zijn gekomen?

Lees meer