Zo lever je meer leads aan je salesteam!

Honderden potentiële klanten overtuigen in hetzelfde tijdsbestek waarin je er normaal gesproken één overtuigt. Die kans laat je niet lopen toch? Maar dan wil je wel weten: hoe doe ik dat? Het antwoord is: marketing automation. Leggen we uit!

Wij introduceren LOGISZ kenniszmaken! In LOGISZ kenniszmaken delen wij onze actuele kennis van B2B marketing in de vorm van korte, informatieve video’s. Leer praktische technieken die jij direct op jouw organisatie kan toepassen!

 

Meer leads dankzij marketing automation

In deze eerste aflevering van 'LOGISZ kenniszmaken' vertelt onze Marketeer Niek Geerdink hoe je door de inzet van marketing automation meer leads kunt realiseren.

 

Vijftig afspraken voor het salesteam van Wiggers

Marketing automation pasten we onlangs succesvol toe voor onze klant Wiggers uit Winterswijk. Zij zijn specialist in ommantelen, een techniek die niet bij iedereen bekend is. Pas als je het eindproduct voelt en ervaart, raken mensen ervan overtuigd. Maar hoe krijg je in korte tijd het product fysiek in handen bij de potentiële doelgroep? Laat dat maar aan LOGISZ over! Kijk mee:

Ook aan de slag met marketing automation?

Bovenstaande casus is slechts een voorbeeld van de vele manieren waarop marketing automation kan worden toegepast. Zoek je ook naar een manier om online meer mensen in aanraking te laten komen met jouw bedrijf? Om ze daarna stapsgewijs tot klant te maken? Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag hoe we leads kunnen realiseren voor jouw organisatie.

      

Ga terug