CodeTwo
e-mailhandtekening software

Geschikt voor Office 365 en Exchange On-premise.

Voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf is het van belang dat alle medewerkers over een uniforme e-mailhandtekening beschikken. Een e-mailhandtekening die helemaal past bij jouw huisstijl. Met de tool CodeTwo regelen wij al jouw e-mailhandtekeningen en disclaimers centraal, zonder tussenkomst van de gebruiker. Dat scheelt tijd en moeite!

CodeTwo e-mailhandtekening software

Waarom wij fan zijn van CodeTwo e-mailhandtekening software

Centraal geregeld

Met CodeTwo heb je de centrale controle over hoe de e-mailhandtekening eruitziet en wanneer deze getoond wordt. Zo kun je bijvoorbeeld intern een andere e-mailhandtekening instellen dan extern. Ook zijn persoonlijke aanpassingen mogelijk, zoals het vermelden van een structurele vrije dag. Door dit centraal te regelen voorkom je dat collega’s (met alle goede bedoelingen) zelf gaan knutselen. 😉

Tijdelijke banners & afwezigheidsmeldingen

Is jouw bedrijf een paar weken gesloten deze de zomer? Of wil je extra aandacht voor een campagne? Dan voegen we met CodeTwo een tijdelijke banner toe. Ook een persoonlijke afwezigheid assistent behoort tot de mogelijkheden.

Automatische e-mailhandtekening

Met CodeTwo regel je dat e-mailhandtekeningen automatisch worden toegevoegd. Zo voorkom je dat het vergeten wordt. Ook scheelt het kostbare tijd en moeite.

Werkt op alle apparaten

Of je nu een e-mail stuurt vanaf jouw desktop, tablet of mobiele telefoon: de persoonlijke e-mailhandtekening werkt altijd. Da’s handig!

badge_codetwo_reseller

Als officieel CodeTwo reseller kunnen wij helpen met:

E-mailhandtekeningen ontwikkelen

Wij ontwerpen jouw e-mailhandtekening in alle soorten en maten. Zet onze designers maar aan het werk!

E-mailhandtekeningen beheren

Wij beheren de e-mailhandtekeningen van jouw bedrijf. Start er een nieuwe medewerker of moet iets worden aangepast? Dat regelen wij centraal voor jou. 

Actiebanners ontwikkelen

Wij ontwikkelen een tijdelijke actiebanner voor jouw campagne of vakantiesluiting en stellen ‘m voor je in.

Mailbox migratie, back-up en recovery

Als CodeTwo reseller kunnen we meer dan alleen e-mailhandtekeningen instellen en beheren. Zo kunnen we ook mailbox migratie, back-ups en recovery regelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Aan de slag met CodeTwo e-mailhandtekening software?

Dit regelen wij graag voor jou

Heb jij interesse in e-mailhandtekening software? Vraag dan een demo aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Saskia

Zij helpt je graag verder.

Saskia van der Salm

Saskia van der Salm

Manager Sales & Accounts

Stuur Saskia een mailtje