Leadinfo

Ontdek welke bedrijven jouw website bezoeken.

Ben je op zoek naar betere leads dan die van jouw concurrenten? Leadinfo helpt je hierbij. Met Leadinfo herken je al je zakelijke websitebezoekers. Maar dat is niet de enige informatie die de tool biedt. Je komt erachter via welke online kanalen bedrijven op jouw site belanden. Maar ook hoe vaak ze je website bezoeken, welke specifieke pagina's bezoekers bekijken en hoelang ze op elke pagina blijven. Leadinfo steunt jouw salesteam bij het binnenhalen van potentiële klanten. 

Leadinfo marketing

Waarom wij fan zijn van Leadinfo

Anonieme B2B websitebezoekers herkennen

Benieuwd welke bedrijven jouw website bezoeken? Leadinfo herkent jouw anonieme B2B websitebezoekers in korte tijd. Door het koppelen van het IP-adres van een bezoeker aan de unieke database, geeft de software je een uitgebreid overzicht.

Uitgebreide dataset


De omvangrijke dataset van Leadinfo herkent websitebezoekers in het binnen- en buitenland. Met gegevens uit de dataset weet je hoe bezoekers zich gedragen. Zo kom je erachter op welke pagina’s jouw bezoekers terechtkomen en hoe lang ze hier blijven.

Integraties met diverse tools


De kans is groot dat je jouw sales- en marketingplatforms kunt koppelen aan Leadinfo. Leadinfo werkt namelijk samen met meer dan 60 systemen. Het bedrijfsprofiel wordt automatisch aangevuld met uitgebreide bedrijfsinformatie voor de beste inzichten. Door de integratie met diverse chatapplicaties kun je eenvoudig een warme lead doorsturen naar een collega. Ook meet je eenvoudig de effectiviteit van je advertentiecampagnes met de Google Ads integratie.

Dit kun je nog meer bereiken met Leadinfo

  • Genereer 3x meer conversie door het eenvoudig opstellen van krachtige lead gen-formulieren
  • Koppel Leadinfo met online sales- en marketingplatforms en automatiseringstools
  • Krijg inzicht in leads via je CMS-systeem en ontdek hoe ze op je website rondkijken
  • Optimaliseer je landingspagina op basis van het gedrag van websitebezoekers
  •  Exporteer klantgegevens en gebruik Leadinfo om leads te retargeten
leadinfo-badge-min

Wij helpen je graag

Als officiële Leadinfo partner bieden we jou een complete dienstverlening aan. We hebben als eerste toegang tot de nieuwste features van deze tool. We staan klaar om jou inzicht te geven in je bezoekers en leads.

Heb je hulp nodig bij de doeltreffende inzet van Leadinfo? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

Zij werken al met Leadinfo:

En zelf gebruiken we Leadinfo ook.

Aan de slag met Leadinfo?

Dit regelen wij graag voor jou

Heb jij interesse in e-mailmarketing software? Vraag dan een demo aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje