Planable

Al jouw content op één plek.

Berichten voor jouw social media kanalen, teksten voor je mailing, nieuwsberichten voor je website: jouw content vraagt om een doelgerichte planning. Dit regelen wij voor jou met Planable. De tool waarmee jij inzicht hebt in jouw contentplanning. Geef feedback, keur berichten goed en plan de publicatie met één druk op de knop. Zo heb jij altijd het overzicht en bespaar je een hoop tijd.

 

Planable

Waarom wij fan zijn van Planable

Al jouw kanalen in één tool 

Hoe meer kanalen jouw bedrijf heeft, hoe meer content er gemaakt wordt. Al deze kanalen vind je overzichtelijk terug in Planable. Bekijk de ingeplande content voor één specifiek kanaal. Of behoud het overzicht in een gecombineerde weergave van al jouw kanalen. Zo zie jij exact wat er op welk kanaal gepubliceerd wordt. 

Werk snel en foutloos samen

Staat er nieuwe content klaar, dan ontvang jij een melding van Planable. In de tool geef jij vervolgens eenvoudig je feedback of een aanvullende suggestie. Is het bericht helemaal goed? Dan markeer je hem als akkoord. Dat scheelt een hoop belletjes en mailtjes.

Overzichtelijke contentkalender

In de kalender weergave zie jij precies wanneer jouw content gepubliceerd of verzonden wordt. Zo is in één oogopslag duidelijk wat er de aankomende week of maand op de planning staat. En veranderen de prioriteiten, dan passen we eenvoudig de planning aan.  

Nóg meer voordelen van Planable

  • Gebruik de Planable app voor nog meer efficiëntie
  • Foto’s, video’s, teksten: Planable is er voor al jouw content
  • Bekijk concepten van social media berichten precies zoals de live versie
  • Ontvang meldingen wanneer berichten zijn gepubliceerd, zo ben je altijd up-to-date
  • Dankzij Planable Analytics hebben wij inzicht in jouw resultaten: we blijven optimaliseren
  • Geef feedback op een specifiek bericht, of zelfs een specifiek woord. Zo is het altijd duidelijk waar we het over hebben

Wij helpen je graag!

planable-logo-min

Planable werkt eenvoudig: binnen 10 minuten heb jij het onder de knie. En vanaf dat moment gaat het je heel veel tijdswinst opleveren. Ben jij ook toe aan een efficiënte en overzichtelijke contentplanning? Wij helpen je verder!

 

Zij werken al met Planable:

En zelf gebruiken we Planable ook.

Aan de slag met Planable?

Dit regelen wij graag voor jou

Wil jij profiteren van deze tool voor contentbeheer? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje