Sitefinity CMS

LOGISZ is Progress Sitefinity Partner!

Sitefinity is een innovatief en gebruiksvriendelijk CMS. Als Premium Progress Sitefinity partner weten wij als geen ander hoe we met Sitefinity het maximale uit jouw website kunnen halen. Kies je voor een Sitefinity website bij LOGISZ, dan mag je rekenen op een innovatieve website die gemakkelijk te onderhouden is.

Sitefinity CMS

Waarom wij fan zijn van Sitefinity

Gebruiksvriendelijk

Door het overzichtelijke interface kun je jouw website snel, eenvoudig en veilig beheren. Sitefinity is niet voor niets herhaaldelijk onderscheiden met prijzen voor beste online editor en navigatie controls. Na één training van een LOGISZ professional kun je gelijk aan de slag met jouw blogs, nieuwsartikelen of andere pagina’s…  

Innovatieve mogelijkheden

De innovatieve mogelijkheden in Sitefinity zijn oneindig. Je kunt zelfs personaliseren! Dit houdt in dat je aan verschillende doelgroepen andere pagina’s laat zien. Interessant hè? Bovendien biedt Sitefinity pagina lay-outs zonder beperkingen en handige drag-drop functionaliteiten voor eindgebruikers. Ook maken wij koppelingen met externe applicaties, zoals Exact Online of Mailchimp.

Meertaligheid

Heb jij doelgroepen die verschillende talen spreken? Geen probleem. Met Sitefinity bouwen wij een meertalige website die eenvoudig te bewerken is. Met één druk op de knop vertaal jij jouw pagina’s! 

MicrosoftTeams-image (1)

Als Progress Partner kunnen wij helpen met:

Websiteontwikkeling

Van A tot Z ontwikkelen wij voor jou een hele website in Sitefinity. Het systeem is volledig schaalbaar, wat betekent dat je voor zowel kleine als voor grote Sitefinity websites bij ons terecht kunt. 

Websitebeheer

Een goede website blijft in ontwikkeling. Wij zorgen dat jouw website up-to-date blijft door content uit te breiden en door technisch te blijven optimaliseren.  

Hosting

Wij regelen de volledige hosting van jouw nieuwe Sitefinity website, waarbij we optimale veiligheid en beschikbaarheid garanderen. Ook zijn wij jouw vaste aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kunt met vragen.  

Meer informatie over Sitefinity?

Of een demo aanvragen?

Heb jij interesse in een nieuwe Sitefinity website? Of kunnen wij jouw huidige Sitefinity website optimaliseren? Vraag dan een demo aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje