Spotler Mail+

De volgende stap in e-mailmarketing.

Als je graag je klanten en prospects betrokken wilt houden, dan ontkom je niet aan e-mailmarketing. De simpelste vorm, waar veel organisaties al gebruik van maken, is de nieuwsbrief. Met een net opgemaakte nieuwsbrief die er goed uitziet op ieder device, blijf je altijd onder de aandacht bij je doelgroep. Natuurlijk biedt Spotler alle tools om deze perfecte nieuwsbrief bij je lezer te krijgen, maar ze gaan net even wat verder om die betrokkenheid te stimuleren. Met Spotler kun je namelijk je e-mailmarketing personaliseren en automatiseren.

LGSZ - Mockup - Spotler

Waarom wij fan zijn van Spotler Mail+

Gebruiksvriendelijke editor

Het opstellen van een mailing werkt vrij gemakkelijk voor een online marketeer. Na een training kun je zelf aan de slag. Ook beschikt Spotler over een uitgebreide kennisbank waar je alle informatie eenvoudig terugvindt.

Gecertificeerd AVG

De meest populaire e-mailsoftware voldoen momenteel niet aan de Europese Privacywetgeving doordat zij de data opslaan in Amerika. Spotler slaat de data op in Nederland. Hierdoor mogen zij sinds 2017 het DDMA-certificaat (ISO27001) dragen.

Nederlandse support

In tegenstelling tot andere e-mailmarketingsoftware beschikt Spotler over een Nederlands supportteam. Je kunt dus direct contact opnemen via het telefoonnummer. Hierdoor hoef je niet onnodig te wachten op een oplossing.

Een greep uit de mogelijkheden

  • Compleet eigen huisstijl
  • E-mailmarketing automation
  • Personalisatie
  • Integratie met externe systemen mogelijk
  • Enquêtes
  • Landingspagina's
  • A/B testen
  • En meer...
Badges met witruimte
Spotler 500x200

Wij helpen je graag

Als officiële partner van Spotler kennen we alle ins en outs van de tool en bieden we een complete dienstverlening aan. Van strategie tot design van
e-mail templates en het opzetten van workflows. We staan voor je klaar om jouw e-mailmarketingproces zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Ons doel is om meer betrokken klanten te genereren, inzicht te geven in jouw prospects en meer leads om te zetten naar klanten. 

Kun je nog wat hulp gebruiken bij de effectieve inzet van e-mailmarketing? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Zij werken al met Spotler:

Logo bribus 1
Logo Berdal 1
Logo have digitap 1
Logo oldenboom 1

Aan de slag met Spotler Mail+?

Dit regelen wij graag voor jou

Heb jij interesse in e-mailmarketing software? Vraag dan een demo aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Saskia

Zij helpt je graag verder.

Saskia van der Salm

Saskia van der Salm

Manager Sales & Accounts

Stuur Saskia een mailtje