75% meer bezoekers vanuit Google

Dankzij een SEO-update voor 247TailorSteel.

'Hoe wordt 247TailorSteel beter vindbaar in Google? En hoe komt 247TailorSteel hoog in Google te staan bij relevante zoekopdrachten?' Ons antwoord: door zoekmachine optimalisatie (SEO)! Wij gingen voor 247TailorSteel aan de slag met een SEO-update voor de Nederlandse plaatstaal bewerkende industrie.

Afbeelding match

Welke zoekwoorden gebruikt de doelgroep?

Om beter vindbaar te zijn in Google, moeten de juiste zoekwoorden op de website te vinden zijn. Maar voordat je webpagina’s optimaliseert, moet je natuurlijk eerst weten waar de doelgroep op zoekt. We gebruikten zoekwoordenonderzoek om te ontdekken op welke termen en vragen de Nederlandse doelgroep 247TailorSteel vindt via Google.

We hebben onder meer geanalyseerd of 247TailorSteel via Google op alle aangeboden diensten te vinden is. Het antwoord: nee. We zagen kansen voor buislasersnijden. De doelgroep zoekt hier veel op, maar dit onderwerp had geen eigen webpagina. Uit ons zoekwoordenonderzoek bleek ook dat 247TailorSteel in de communicatie de term silken gebruikt voor het glad maken van platen, terwijl (potentiële) klanten zoeken op kantafronding.

247TailorSteel SEO Update

SEO-teksten die verkopen

Analyseren is één ding, relevante content creëren die verleidelijk genoeg is om de doelgroep tot kopen aan te zetten een tweede. Met zoekwoorden die de doelgroep gebruikt, hebben we veel pagina’s verbeterd en nieuwe pagina’s gemaakt. Bij het optimaliseren van bestaande webpagina’s en het schrijven van nieuwe pagina’s hebben we verder gekeken dan de zorg voor SEO-teksten. Het specialisme lasersnijden van 247TailorSteel staat in een aansprekend verhaal op de website. Een verhaal dat stimuleert om te gaan bestellen. Hoe hebben we daarvoor gezorgd?

Neem de nieuwe pagina buislasersnijden. Bij het schrijven van deze pagina zijn we uitgegaan van de doelgroep. Wat wil de (potentiële) klant weten over buislasersnijden? Vanuit deze vraag is de webpagina opgebouwd met content die antwoord geeft op:

 • De richtlijnen en voordelen van buislasersnijden bij 247TailorSteel
 • Beschikbare materiaalkeuze: 247TailorSteel kan 25 soorten metaal buislasersnijden
 • Hoe je online opdracht geeft om een op maat gemaakte buis te lasersnijden bij 247TailorSteel
 • Ervaringen van klanten over buislasersnijden bij 247TailorSteel
 • Voorbeelden van producten die 247TailorSteel kan buislasersnijden

  Doel behaald 

  De SEO-update bleek een groot succes. In vergelijking met mei 2018 ontving 247TailorSteel in mei 2019 75% meer bezoekers via Google! Deze stijging past bij de groeiambities van 247TailorSteel.

  247TailorSteel SEO update