Een heldere website voor Pandser

Die vakmannen naar producten en winkels leidt.

Een nieuwe website voor het merk Pandser. Dat was de wens van Berdal uit Almelo. Berdal is een producent en leverancier van onder andere kunststof- en rubberproducten voor de professionele bouw- en DHZ-branche. Pandser is hun merk in professionele EPDM-producten voor dak, goot en gevel. Voor dit EPDM-merk bestond geen site waar gebruikers snel en makkelijk informatie over de producten kon vinden. Samen met Berdal creëerden we een compleet nieuwe website die de vakspecialist naar de winkel toe beweegt. 

Pandser website

Snel informatie voor harde werkers

De klantenschare van Berdal bestaat uit bouwmarkten en gespecialiseerde winkels voor de bouwprofessional. Pandser is hun merk voor synthetische rubberproducten (EPDM) voor daken, goten en gevels. Pandser wordt vooral gebruikt door bouwprofessionals. Harde werkers die druk zijn en graag snel duidelijkheid willen. Als zij extra informatie over een product zoeken, dan willen zij dit vooral snel. Hierop moet meteen duidelijk zijn waar ze het kunnen halen, zonder dat hun klus vertraging oploopt. Daar gingen we mee aan de slag.  

producten Panser
Silver partner smartphone mockup

Informatief en toegankelijk

Onze copywriter interviewde de specialisten van Berdal over de relevante ins en outs van Pandser. Design verzorgde een mooie vormgeving en creëerde visuele instructies waar de vakexpert echt iets mee kan. Onze webdevelopers ontwikkelden een nieuwe website op Umbraco CMS waar bezoekers met slechts een paar muisklikken op de plek van bestemming zijn. Dit alles resulteerde in een mooie en toegankelijke website. De site is in de eerste plaats responsive (mobile first). De vakman is tenslotte onderweg en zoekt een verkooppunt van Pandser. Daarnaast zorgt de site op de lange termijn voor meer naamsbekendheid bij de doelgroep. 

Snel van site naar winkel

Om het de vakman zo eenvoudig mogelijk te maken, is de homepage voorzien van een duidelijke snelnavigatie. Voor direct productadvies kan er gekozen worden uit dak, gevel of goot. De producten staan in een helder vormgegeven overzicht. Na één klik zijn alle details zichtbaar. In een lijst met veelgestelde vragen staat een uitleg die straight to the point is. Bezoekers worden naar de webpagina met alle verkooppunten van Pandser geleid. De bezoeker hoeft slechts een adres of postcode in te vullen om te zien waar de dichtstbijzijnde winkel is.

LOGISZ werkt al jaren op Plug-and-play basis voor Berdal. Deze website is een mooi voorbeeld van hoe LOGISZ doelgericht werkt aan de ambities van Berdal.

Dat wil ik ook

toepassing_pandser