Groot landelijk bereik voor Collonil Carbon Pro

TV-commercial en online advertenties.

Een groot landelijk bereik dat zorgt voor meer winkeltraffic voor de retailers van Frans Muller. Dat was de missie. Zo zijn we voor het eerst in ons twintigjarig bestaan aan de slag gegaan met een landelijke tv-commercial. En waarom ook niet? De mogelijkheden hebben we ruimschoots in huis sinds de overname van Reelmedia.

Frans Muller Benelux is een familiebedrijf dat alles levert op het gebied van schoenverzorging, inlegzolen en schoenaccessoires. Welk product verdient dan dat grote publiek dat mensen naar de Nederlandse schoenenwinkels moet trekken? Dat is de Collonil Carbon Pro. Een revolutionaire spray die schoenen weerbaar maakt tegen die typische Hollandse herfst en winter.

Collonil Carbo Pro

In spanning voor de première

Via het definiëren van de doelgroepen, het bepalen van de doelstellingen en het formuleren van de kernboodschap, werkten we toe naar het operationele gedeelte. We kozen voor een gefaseerd activatieplan. Voor de primaire doelgroep (de consument) bouwden we een landingspagina (collonil.nl) als centraal middelpunt. Uiteraard werd deze pagina voorzien van een store locator. Een landingspagina alleen wordt niet zomaar een publiekstrekker. Daarom produceerden we een landelijke tv-commercial. Niet zonder spanning zaten wij ’s avonds op de bank te wachten op de première. En plots was ‘ie daar. 

Socials

Online marketing ter ondersteuning

Met de campagne beoogden we een groot landelijk bereik. Daarom ondersteunden we de commercial met een online marketingcampagne. Via social media advertising en retargeting bleven we kort op de bal (lees, op de potentiële consument) zitten én werkten we toe naar het beoogde bereik. Dit resulteerde in een bereik van ruim 5.000.000 personen(!). 

Collonil Carbon Pro

Niet naast onze schoenen, wel trots

Dit was een ambitieuze, uitdagende klus. Wij ondersteunen voornamelijk business-to-business georiënteerde klanten met marketing- en communicatieoplossingen. Ditmaal haalden we alles uit de kast voor een consumentencampagne, van strategie en uitvoering tot media-inkoop. Op het eindresultaat zijn we dan ook apetrots. Dit smaakt naar meer!

 

Ga terug