Werken bij 247TailorSteel.nl

Een centraal platform voor employer branding.

247TailorSteel groeit hard. In Duitsland opende het bedrijf recent een nieuwe vestiging en in Nederland staat het bedrijf al een paar jaar op rij in de Top 250 Groeibedrijven. Zo’n groei betekent automatisch dat 247TailorSteel constant op zoek is naar gemotiveerde mensen die zich bij hen willen aansluiten. En dat is soms best een uitdaging!

247 TailorSteel
247 TailorSteel Academy

Een kijkje achter de schermen

Om het verhaal van 247TailorSteel en de carrièremogelijkheden die er liggen in een goed daglicht te zetten, bouwden wij de website: ‘Werken bij 247TailorSteel’. Een mooie plek om niet alleen vacatures te plaatsen, maar ook een kijkje te geven achter de schermen van 247TailorSteel. Dit begint al bij de video bovenaan de website. Deze neemt je gelijk mee het gebouw in. Daarnaast maakten we meer video’s die je een indruk geven van de cultuur en de sfeer. 

Medewerkers als ambassadeurs

Op de website staan de medewerkers van 247TailorSteel centraal. Want wie kan er beter vertellen over het werken bij 247TailorSteel dan haar eigen medewerkers? We fotografeerden alle medewerkers en lieten hen vertellen over hun ervaring met 247TailorSteel. Dit geeft toekomstige collega’s een goed beeld van het bedrijf en de werkvloer waarop ze komen te werken.

Verwijzingen via social media advertenties

Met alleen een goede website vind je nog geen geschikt personeel. Je moet de potentiële medewerker écht opzoeken en stimuleren om naar de ‘Werken bij 247TailorSteel’-website te gaan. Voor werven van personeel benutten we dan ook vanzelfsprekend het bereik van social media. We gebruiken de kracht van video via Facebook advertising, maar ook Snapchat en Instagram Stories om voor bepaalde vacatures zo gericht en impactvol mogelijk goed personeel te triggeren en ‘aan boord’ te krijgen bij 247TailorSteel.

247 TailorSteel Academy

247TailorSteel groeit door

Sinds de bouw van het platform in 2018 heeft 247TailorSteel al veel enthousiaste medewerkers aan zich mogen binden. Het bedrijf groeit door en blijft regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Met ‘Werken bij 247TailorSteel’ moet die werving zeker goed komen. 

Ga terug