Beurzen en evenementen

Een beursplan als basis voor succes.

Heb jij je ingeschreven voor een beurs? Dan kan het plannen beginnen! Je denkt vast eerst aan een mooie beursstand. Terecht, want een opvallende stand trekt publiek. Maar met een mooie stand alleen ben je er nog niet! Om het maximale uit je beursdeelname te halen is het belangrijk om te weten met welk doel je precies aanwezig bent. Welke boodschap wil je uitdragen? Wie wil je ontmoeten? Je hoort het al, de organisatie voor een beursdeelname gaat niet over een nacht ijs. Laat ons je helpen!

247TailorSteel beursstand
icon-beurzen

Een professioneel beursplan?

Wij laten jouw bedrijf een onuitwisbare indruk maken tijdens beurzen en evenementen. Van voorbereiding tot follow up. Samen met jou zorgen we voor de juiste promotie en marketingmaterialen.

Waarom een beursplan?

Misschien denk je niet direct aan LOGISZ als partner voor jouw beurs. We zijn dan geen standbouwers, maar we organiseren wel alles rond het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van middelen voor evenementen. Wij zien een beursdeelname als onderdeel van het totale marketingplan. Vanuit dit standpunt gezien is jouw deelname meer dan het inrichten van een mooie stand. Het is een middel om jouw ambities te realiseren. Wat jij daarbij nodig hebt is een goed doordacht beursplan. Et voilà, daar komen wij dus om de hoek kijken!

Bepaal jouw doelstelling

Wat verwacht je van jouw beursdeelname? Pas als deze vraag duidelijk beantwoord is, ontfermen we ons over het (her)ontwerp van jouw stand. Eventueel passend in een thema. Wat dan volgt is de promotie. Wie moeten jouw beurs bezoeken en waarom? Van een aankondiging in de e-mailhandtekening tot een persoonlijke e-mail aan jouw klantenbestand. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep weet dat jij aanwezig bent! Is er behoefte aan inschrijving, zodat jouw beursteam voldoende tijd heeft voor bezoek? Regelen we!

Showtime!

En dan… showtime! Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw beursteam efficiënt aan de slag gaat! Van promotiemateriaal tot specifieke marketingacties en/of een passende give-away. Na de beurs vallen jouw marketingactiviteiten niet stil. Integendeel! Wat volgt zijn berichten op social media, een e-mailing naar standbezoekers en een nieuwsartikel op je website. Van A tot Z geregeld dus!

showtime!

Bribus valt op tijdens bouwbeurs

dankzij een doordacht beursplan.

Bribus was dé blikvanger op de Bouwbeurs in 2019. Samen met de standbouwer creëerden wij een spectaculaire beursstand. Bezoekers liepen langs een speciale route waarin het verhaal van Bribus in een tijdlijn werd weergegeven. Ook was er een pop-uprestaurant waar bezoekers een hapje konden eten met een accountmanager.

Maar met alleen een spectaculaire beursstand ben je er natuurlijk niet. Wij regelden de gehele communicatie rondom de beurs.

UIT ONS FOTOBOEK

Ontwikkeld voor onze klanten.

Bribus-beurs
BTB-group-beurs
Bribus-beurs
BTB-group-beurs
Bribus-beurs
247tailorsteel-beurs
247tailorsteel-beurs
BTB Group
247 Tailorsteel
247TailorSteel
Berdal

Wij verzorgen beursplannen voor onder andere

Schiet met scherp via hypertargeting

Tijdens de beursdeelname sporen we relevante beursbezoekers voor je op om ze vervolgens een gerichte boodschap of aanbieding te sturen! ‘Kan dat?’, horen we jou denken. Ja dus! Via hypertargeting, of locatietargeting, koppelen we jouw doelgroep aan de beurslocatie. Relevanter kunnen we het niet maken. Niet aan de concurrent vertellen hè? 😉

Hypertargeting

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Een doordacht plan voor jouw beursdeelname?

Wij zorgen dat alle beurscommunicatie van A tot Z geregeld is!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niels. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje