Marketing automation

Automatiseren en personaliseren.

Heb jij moeite met het ontwikkelen van flitsende marketingcampagnes? Is de content niet persoonlijk genoeg? Weet je niet hoe je goede leads moet aantrekken? Zet marketing automation in om jouw marketingprocessen te verbeteren. Met verschillende marketing automation tools leren we leads kennen en personaliseren we jouw content. We staan klaar om jouw marketingdoelen te realiseren.

Marketing automation
icon-website

Ook jouw marketingprocessen automatiseren?

Wil je tijd besparen door de inzet van krachtige marketing software? Twijfel niet en begin met het automatiseren van jouw marketingprocessen!

Wat is marketing automation?

Marketing automation helpt je om marketingprocessen over diverse kanalen automatisch te beheren, en kan herhalende taken uit voeren. Zo kun jij je focussen op andere werkzaamheden. Door marketing automation verstuur je eenvoudig berichten via workflows. Met marketingautomatisering kunnen berichten worden verzonden op belangrijke momenten in de customer journey, zoals welkomstberichten bij inschrijvingen, verlaten winkelwagen-herinneringen of follow-ups na aankopen. Dit zorgt voor meer relevante interacties met je klant.

Marketing automation

Voordelen van marketing automation

 • Trekt leads aan
 • Inzicht in online gedrag van de klant (customer journey)
 • Toename van ROI (Return On Investment)
 • Eenvoudig content personaliseren
 • Verhoogde conversie door gerichte en tijdige communicatie

Jouw website personaliseren?

Iedere websitebezoeker is uniek en heeft zijn eigen wensen, vragen en problemen. Aan de hand van data en statistieken uit de software maken we content die perfect aansluit op de doelgroep. We personaliseren jouw website tot in de puntjes. Op die manier verlies je geen leads, maar trek je ze juist aan. Ook weet je welke informatie nuttig is om te delen met de klant.

Heb je wel eens gezocht naar een bepaald product en kreeg je daarover later allerlei aanbevelingen te zien? Ook dit is een manier van personalisatie. Met smart content ziet iedere doelgroep content die perfect bij hen past. Zo kun je targeten op de juiste doelgroep. Met marketing automation software kun je inspelen op bepaalde punten in de customer journey.

Samen koppelen we jouw marketingdoelstellingen aan diverse marketing automation software. We kiezen voor een passende gepersonaliseerde strategie.

logo's marketing automation

Dat wil ik!

Marketing automation software

Bij LOGISZ maken we gebruik van krachtige marketing automation software. Benieuwd welke marketing automation tools wij gebruiken? Je leest ze hieronder.

Logo uMarketingSuite

uMarketingSuite

uMarketingSuite is dé tool voor het CMS-systeem Umbraco. Met deze tool krijg je waardevolle inzichten in jouw websitebezoekers. Met behulp van deze data voeren we A/B tests uit. Hiermee test je verschillende pagina's en kom je erachter welke pagina de meeste leads aantrekt. Daarnaast maken we de content van een website persoonlijk op basis van het gedrag van jouw websitebezoekers. Hierdoor trek je meer leads aan.

Logo Spotler

Spotler

Wil je aan de slag met e-mail marketing automation? Spotler is hiervoor een betrouwbare tool. Spotler maakt gedetailleerde segmentatie van je e-maillijsten mogelijk op basis van verschillende criteria zoals demografische gegevens, gedrag op de website en eerdere aankopen. Met deze informatie kun je gerichte berichten versturen naar verschillende doelgroepen. Ook is het eenvoudig om Spotler te integreren met verschillende CRM systemen.

Untitled design (14)

Leadinfo

Leadinfo is een tool die zakelijke websitebezoekers herkent. Ook kom je er via deze tool achter via welke kanalen bedrijven op jouw site belanden, maar ook hoe vaak en hoelang ze op jouw website blijven. Door de uitgebreide dataset herkent Leadinfo websitebezoekers in het binnen- en buitenland. Leadinfo werkt samen met meer dan 60 CRM-systemen. De kans is dus groot dat je ook jouw CRM-systeem kunt koppelen aan Leadinfo.

Deze bedrijven gingen je voor

Marketing automation voor Wiggers

door LOGISZ.

Wiggers uit Winterswijk is specialist in ommantelen, een techniek die niet bij iedereen bekend is. Pas als je het eindproduct voelt en ervaart, raken mensen ervan overtuigd. Maar hoe bereik je de juiste mensen? En hoe zorg je dat ze het eindproduct in handen krijgen? Wij hebben het antwoord!

wiggers-sample-kit

Aan de slag met marketing automation?

Wij staan voor je klaar!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niek. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niek

Hij helpt je graag verder.

Niek Geerdink

Niek Geerdink

Manager Operations & Quality

Stuur Niek een mailtje

FAQ

 • Waarom is personalisatie belangrijk bij marketing automation?
  Personalisatie helpt om content aan te passen aan de specifieke behoeften en interesses van een potentiële lead, waardoor de kans op het aantrekken en behouden de potentiële lead wordt vergroot.
 • Welke voordelen biedt marketing automation?
  Marketing automation bespaart tijd, verbetert de efficiëntie van content, verhoogt de nauwkeurigheid van targeting, en vergroot de kans op leadconversie en klantbetrokkenheid. Marketing automation is tijdbesparend en het creëren van gepersonaliseerde content is eenvoudig. 
 • Welke marketing automation tools moet ik gebruiken?
  Enkele bekende marketing automation tools zijn Leadinfo, Mailchimp, Spotler, ActiveCampaign en vele anderen, elk met hun eigen specifieke functionaliteiten en toepassingen. We benoemen er een paar op onze pagina.
 • Hoe helpt marketing automation bij het genereren van leads?
  Door het analyseren van data en gedrag van potentiële klanten, helpt marketing automation je om gerichte content te maken, waardoor de kans op leadgeneratie en conversie toeneemt. Wanneer je inzicht hebt in de customer journey van een klant, kun je inspelen op zijn wensen en doelen. 
 • Hoe trek ik meer leads aan?
  Het aantrekken van meer leads is een cruciaal onderdeel van het laten groeien van je bedrijf. Met behulp van marketing automation kun je dit proces optimaliseren. Marketing automation omvat het gebruik van software en data om marketingprocessen te automatiseren, zoals e-mail marketing, sociale media, het beheren van leads en meer. Door gerichte campagnes op te zetten, relevante inhoud te leveren en geautomatiseerde opvolgingen te creëren, kun je potentiële klanten effectief aantrekken en ze door de sales funnel begeleiden.