Website

Eén die klikt op alle fronten.

Je hebt websites en je hebt websites die het kloppende communicatiehart zijn van een organisatie. Die laatste bouwen wij. Oké, dat klinkt niet heel bescheiden, maar websites hoeven dat ook niet te zijn. Niet dat ze overdreven uitbundig moeten zijn, dat bedoelen we niet. Wel dat ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht moeten hebben en van bezoekers klanten moeten maken.

Website
icon-website

Een website laten ontwikkelen?

Wil jij een onweerstaanbare website voor jouw bedrijf laten maken? Een site die klopt op alle fronten? Ons team gaat graag voor jou aan de slag! Van idee en ontwerp tot ontwikkeling en lancering.

Het belang van een goede website

Iedere potentiële klant kijkt voordat er zaken gedaan worden op je website. Ja, ook op die van jou! Om te kijken wat jouw bedrijf of organisatie precies doet (oriëntatie), om je aanbod te vergelijken met dat van een concurrent (overweging) of om een offerte aan te vragen (actie). Het maakt niet uit in welke fase van de customer journey jouw website-bezoeker zich begeeft; jouw website speelt te allen tijde een belangrijke rol. Een goed functionerende website wekt vertrouwen, heeft overtuigingskracht en zorgt daarmee voor de gewenste conversies.

Diensten website1
icon_umbraco

Umbraco

Silver partner

icon_sitefinity

Sitefinity

Partner

Functionaliteiten inventariseren

Niemand bouwt een huis zonder tekening, vooraf bepaalde wensen en randvoorwaarden. Dat geldt ook voor een website. Samen met jou brengen we álles in kaart wat sturing geeft aan het ontwerp: van doelen en doelgroep tot wensen en eisen.

Het bouwplan

Als we weten wat de beoogde website moet doen, dan weten wij ook wat wij moeten doen. Dat vertaalt zich naar een functioneel ontwerp (FO). Hierin worden alle functionaliteiten en de werking ervan gedetailleerd beschreven. Het helpt tevens om te bepalen met welk content management systeem (CMS) we gaan werken. De keuze zal vallen op Sitefinity of Umbraco.

Een website die klopt op alle fronten

We hebben alle disciplines in huis om een website voor jou te ontwikkelen die klopt op alle fronten. Denk aan de beste programmeurs om jouw website te bouwen. Maar ook onze designers, fotografen, filmers, copywriters, marketeers en content specialisten gaan los! Zij zorgen ervoor dat jouw website lekker smoelt, gebruiksvriendelijk is, de juiste content bevat (geoptimaliseerd voor SEO) én over de juiste mechanismen beschikt om leads te genereren.

Een goede website is nooit af

We werken toe naar een live-datum. Maar jouw website is eigenlijk nooit echt helemaal af. Onze analisten meten bezoekersverkeer en conversies. Daarnaast signaleren ze onderdelen die onvoldoende scoren. Van daaruit maken we een plan om deze te verbeteren.

Diensten website

Laat eens zien dan?

Een greep uit ons werk.

Wij ontwikkelden websites voor onder andere

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Wil jij een website die van je bezoekers klanten maakt?

Wij maken er één die klopt op alle fronten!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niels. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje