Bribus-website finalist voor Sitefinity Website of the Year Awards!

Eind vorig jaar hebben we samen met Bribus hard gewerkt aan de integratie van twee verschillende websites. Naast de corporate website hadden zij namelijk ook online inspiratieplatform Studio B. Op deze afzonderlijke site konden projectontwikkelaars, woningcorporaties en hun klanten een complete Bribuskeuken samenstellen, inclusief offerte. Wij integreerden deze functionaliteit in een nieuwe corporate website met een uniforme uitstraling.  

 
220406 L2200451 Sitefinity WYA22 - website

Tweede nominatie op rij

We zijn er trots op dat weer een van onze websites is genomineerd voor een wereldwijde award! Vorig jaar werd de LOGISZ-website geselecteerd in de categorie Graphic Design. Nu gaan we met Bribus voor de winst in de categorie Manufacturing. De categorie-winnaars worden bekendgemaakt op 26 mei.

Website of the year

Sitefinity Website of the Year Awards

Sinds 2011 reikt Progress prijzen uit aan de meest succesvolle websites die zijn gebouwd op het Sitefinity Content Management Systeem (CMS). Kanshebbers worden genomineerd op basis van creativiteit, gebruikerservaring, functionaliteit en de impact die de website heeft op bedrijfsdoelen. De nominatie alleen al is dus iets om trots op te zijn!

 

Haal het maximale uit je website

Sitefinity is een CMS-platform waarop wij veel websites ontwikkelen. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Sitefinity is een gepersonaliseerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar CMS waarmee organisaties met afwisselende en rijke content het maximale uit hun website halen. LOGISZ is gecertificeerd Sitefinity Partner en mag daarom Sitefinity websites ontwikkelen.

Bekijk de mogelijkheden van Sitefinity

Progress Sitefinity

Stemmen we volgend jaar op jouw website?

Wil je weten wat het Sitefinity CMS-platform kan betekenen voor jouw ambities? Neem vrijblijvend contact met ons op. En wie weet wordt jouw website volgend jaar genomineerd als website of the year!

Dat wil ik ook