JOUW SPOTLER MAIL+ PARTNER

Voor mailings met impact.

Leads genereren, acties onder de aandacht brengen en nieuwe klanten binnenhalen: met doelgerichte e-mailmarketing blaas jij je doelgroep omver. En behaalt je organisatie successen! Voor de beste gepersonaliseerde mails en geautomatiseerde e-mailcampagnes zetten wij Spotler Mail+ in. En omdat wij gecertificeerd partner zijn, ben je bij ons altijd verzekerd van de nieuwste features. 

Ben je op zoek naar een nieuw mailprogramma of wil je meer uit je huidige Spotler activiteiten halen? Lees hier over de mogelijkheden en voordelen die wij jouw bieden.

LGSZ - Mockup - Spotler

Automatische e-mailcampagnes

Altijd de juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon: dat regelen wij voor je met automatische e-mailcampagnes in Spotler Mail+. Wij bepalen bij welke gebeurtenis een campagne moet starten. Denk aan een ingevuld formulier, een doorklik in een email, een bepaalde datum of een (niet afgeronde) aankoop in je webshop. Van eerste mail tot conversie: wij richten alle fasen van de campagne voor je in. Het gedrag van de ontvanger bepaalt en initieert altijd wanneer de volgende stap in de e-mailcampagne plaatsvindt.

Met deze e-mailcampagnes behaalden wij al successen voor onze klanten:

  • Leadgeneratie
  • Klanttevredenheids­campagne
  • Welkomstcampagne
  • Reactivatie­campagne

Alle mogelijkheden van Spotler Mail+

Spotler Bram en Niek
Spotler 500x200

Waarom kies je voor ons als jouw Spotler Mail+ partner?

  • Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van alle aspecten van Spotler Mail+ en kennen de nieuwste features.
  • Voordat we aan de slag gaan denken we strategisch met je mee: wie is je doelgroep, wat zijn je doelen en hoe behalen we die met e-mailmarketing?
  • Naast kennis van de software staan wij ook inhoudelijk voor je klaar. Een template dat perfect past bij jouw huisstijl, geschreven content die de aandacht trekt en raakt, fotografie en video met een verhaal: wij creëren het allemaal.
  • Na verzending van de mailing gaan wij verder. Met analyses en rapportages houden wij je op de hoogte. En richten we je volgende campagne nog effectiever in.

Aan de slag met Spotler Mail+?

Wij regelen alles voor je!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niek. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niek

Hij helpt je graag verder.

Niek Geerdink

Niek Geerdink

Manager Operations & Quality

Stuur Niek een mailtje