LOGISZ-website finalist voor Sitefinity Website of the Year Awards!

De afgelopen tijd hebben we bij LOGISZ ontzettend hard gewerkt aan onze rebranding. Hier hoorde ook een nieuwe website bij, die beter aansluit bij wie we zijn en waar we voor staan. Natuurlijk hebben we deze helemaal in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en van content voorzien op het Sitefinity platform. De lancering gebeurde zonder trompetgeschal of tromgeroffel. We waren dan ook blij verrast toen we hoorden dat onze website door Sitefinity was genomineerd voor beste website van het jaar in de categorie Graphic Design.

 
LOGISZ.com website nominatie

We gaan voor de winst!

Als Team LOGISZ hebben we veel energie gestoken in onze website - en dat doen we nog steeds. We zijn trots op het resultaat en dan is het natuurlijk fantastisch als dit wordt beloond met een publieksprijs. En nu we al zo ver zijn gekomen, willen we ook winnen! De categorie-winnaars worden bekendgemaakt op 25 mei.

WoY-Badges 2021-09 500X500

Sitefinity Website of the Year Awards

Sinds 2011 reikt Progress prijzen uit aan de meest succesvolle websites die zijn gebouwd op het Sitefinity Content Management Systeem (CMS). Kanshebbers worden genomineerd op basis van creativiteit, gebruikerservaring, functionaliteit en de impact die de website heeft op bedrijfsdoelen. De nominatie alleen al is dus iets om trots op te zijn!

Haal het maximale uit je website

Sitefinity is een CMS-platform waarop wij veel websites ontwikkelen. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Sitefinity is een gepersonaliseerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar CMS waarmee organisaties met afwisselende en rijke content het maximale uit hun website halen. LOGISZ is gecertificeerd Sitefinity Partner en mag daarom Sitefinity websites ontwikkelen.

Bekijk de mogelijkheden van Sitefinity

Progress Sitefinity

Stemmen we volgend jaar op jouw website?

Wil je weten wat het Sitefinity CMS-platform kan betekenen voor jouw ambities? Neem vrijblijvend contact met ons op. En wie weet wordt jouw website volgend jaar genomineerd als website of the year!

Dat wil ik ook