Progress Sitefinity Champion

Pieter-Jan is door de Progress-community gekozen.

Pieter-Jan Helmink, onze managing director, is erkend als Progress Champion door de Progress-community. Deze prestigieuze erkenning wordt uitgereikt aan individuen wereldwijd die een significante bijdrage leveren aan de verspreiding en verbetering van Progress Sitefinity.  

 
Progress Champion

De Progress Champions

Progress Champions word je niet zomaar. De selectie vindt plaats op basis van de deskundige kennis van de kandidaten en het bieden van opbouwende inzichten. Daarmee leveren de Champions een belangrijke bijdrage aan de continue optimalisatie van Progress Sitefinity als CMS-platform.

sitefinity_champion

Exclusieve voordelen

Dankzij de status van Pieter-Jan als Progress Champion heeft LOGISZ exclusieve toegang tot een besloten groep van vooraanstaande Progress-professionals. Hiermee krijgen wij unieke inzichten in de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen van Sitefinity. Zo hebben we als eersten toegang hebben tot beta-versies en nieuwe releases van het CMS. Door ervaringen en feedback te delen met Champions wereldwijd, kunnen we klantvragen nog effectiever en efficiƫnter beantwoorden.

Jouw website eenvoudig beheren en optimaliseren

Als gecertificeerd Sitefinity Partner bouwen we veel van onze websites op dit platform. Voor zowel onze klanten als onszelf. Sitefinity staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid, waardoor je als organisatie je rijke en dynamische content eenvoudig beheert. Benieuwd naar wat Sitefinity kan betekenen voor jouw online ambities?

Alles over Sitefinity

sitefinity-logo