1.000+ producten gefotografeerd

Voor de exclusieve merken van Rubix Group.

Rubix Group is Europa's grootste leverancier van hoogwaardige tooling voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Zij presenteren én verkopen dit uitgebreide assortiment in hun webshop. En omdat goede productfotografie essentieel is voor succesvolle verkoop schakelden ze ons in voor de fotografie.

Van de logistiek tot fotografie en de nabewerking: zó hebben wij al meer dan 1.000 producten in de spotlight gezet.


240513 L2400569 - LGSZ Cases - Rubix (header)

Global product photography partner

Dankzij onze ervaring met productfotografie in de industriële sector weten wij precies de juiste hoek van een product te vinden en begrijpen wij de logistieke uitdagingen. Daarom kwam Rubix bij ons terecht. En een week na het eerste telefoontje zat de eerste fotosessie erop. De vlotte en secure nabewerking zorgt ervoor dat de foto’s direct te gebruiken zijn in alle uitingen. Een succesvolle eerste samenwerking, die maakt dat wij nu als Global Product Photography Partner genoteerd staan: voor alle exclusieve merken van Rubix Group zijn wij de aangewezen fotograaf.

  Productfotografie op locatie

  1. Productfotografie op locatie

  Voor de fotografie van zo’n 300 producten reisden we af naar Frankrijk. In een van de grootste Rubix-opslaglocaties hebben we binnen vier dagen een compleet assortiment vastgelegd. Van kleine technische producten met al hun details tot compleet ingerichte gereedschapskisten. Voor het grootste deel met een witte achtergrond, zodat ze perfect te verwerken en gebruiken zijn voor e-commerce doeleinden

   

  Productfotografie op locatie (slider1)
  Productfotografie op locatie (slider5)
  Productfotografie op locatie (slider4)
  Productfotografie op locatie (slider3)
  Productfotografie op locatie (slider2)

  2. Sfeerfotografie op locatie

  Naast fotografie met een witte achtergrond, is sfeerfotografie een mooie aanvulling van een product presentatie. Dit schieten we op locatie bij Rubix in Doetinchem. Daar hebben Rubix-medewerkers de producten in handen en staat het bol van de herkenbare signing op kleding en producten. Een perfecte locatie om de producten een stukje beleving en context mee te geven.

  Sfeerfotografie op locatie (slider3)
  Sfeerfotografie op locatie (slider2)
  Sfeerfotografie op locatie (slider1)
  Sfeerfotografie op locatie (slider5)
  Sfeerfotografie op locatie (slider4)

  3. Productfotografie in onze studio

  Het resultaat van productfotografie in onze studio is altijd consistent. Ongeacht de productcategorie en het moment van de opname. Dat komt omdat wij het hele proces beheersen en uitvoeren: van logistieke planning tot de nabewerking. Perfect voor het grote en dynamische assortiment van Rubix. Met 150 m2 studio oppervlak is er volop ruimte om de pallets met producten bij ons op te slaan. Zo verlopen ook fotosessies van een compleet assortiment zoals die van Rubix bij ons gegarandeerd snel en volgens de planning.

  Productfotografie in onze studio
  Productfotografie in onze studio
  Productfotografie in onze studio
  Productfotografie in onze studio
  Productfotografie in onze studio

  Gedetailleerde nabewerking

  Wij hebben alle studiofoto’s voorzien van een transparante achtergrond. En oneffenheden zijn netjes weggepoetst in de nabewerking. Zo is alle afleiding weg, zoals kleine krasjes en schaduwen. Het resultaat: strakke foto’s, waarbij alle aandacht écht naar het product gaat. Opgeleverd in diverse bestandssoorten, zodat voor alle doeleinden een passend bestandformaat voor handen is. 

  Wil jij jouw producten ook perfect presenteren in jouw webshop?

  Regelen wij voor je!

  Ja, dat wil ik!